ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κριτήριο για τα playoffs το ματς με τη Λαμία

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θέλει να σφραγίσει και τυπικά το εισιτήριο του για τους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο απέναντι στη Λαμία (18:00, COSMOTE SPORT 2 HD) ο Γκαρσία περιμένει να δει περισσότερα από τους παίκτες του.

Για τον ΠΑΟΚ η υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου μοιάζει να έχει κριθεί από το πρώτο παιχνίδι με τη Λαμία στην Τούμπα. Ωστόσο ο σημερινός προημιτελικός στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας (18:00, COSMOTE SPORT 2 HD) αποτελεί τεστ για αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που δεν έχουν και πολύ χρόνο συμμετοχής να αποδείξουν ότι μπορούν να υπολογίζονται από τον προπονητή τους.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ

Στο σχήμα που θα παρατάξει ο Πάμπλο Γκαρσία θα συμπεριλαμβάνονται αρκετοί εφεδρικοί με τον Πασχαλάκη, όπως συνηθίζεται στα παιχνίδια κυπέλλου κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου τους Λύρατζη και Μπάμπα στα δύο άκρα της άμυνας και στα στόπερ τον Ίνγκασον, που επιστρέφει μετά την τιμωρία του για τις κάρτες που συμπλήρωσε και το Μιχαηλίδη.

Στα χαφ αναμένεται να ξεκινήσουν μετά από καιρό μαζί Ελ Καντουρί και Σβαμπ, με τον Καγκάβα να αγωνίζεται μπροστά τους σε ρόλο επιτελικό στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Κάρολ Σβιντέρσκι με τους Μουργκ και Λάμπρου στα δύο άκρα.

Καταλαβαίνει κανείς και μετά την άσχημη εμφάνιση αρκετών από τους παίκτες που υπολογίζονται στο rotation του Γκαρσία στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ότι μπορεί το σημερινό παιχνίδι να είναι ίσως το τελευταίο…εύκολο της σεζόν, ωστόσο θα είναι κριτήριο για το ποιοι μπορούν να βοηθήσουν στα playoffs, όταν και τα δύσκολα ματς θα διαδέχονται το ένα το άλλο.

TAGS ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ