ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κρίσιμη εβδομάδα για τα μεταγραφικά

Ο Λουτσέσκου στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2021-22 | 29 Ιουνίου 2021
Ο Λουτσέσκου στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2021-22 | 29 Ιουνίου 2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ IN TIME

Ο Λουτσέσκου περιμένει άλλες δύο κινήσεις πριν την αναχώρηση της ομάδας του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία και οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να "φουλάρουν" για να ικανοποιήσουν τις εισηγήσεις του.

Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι καθοριστικές στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ. Μια εβδομάδα περίπου πριν την αναχώρηση του Δικεφάλου για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και οι εισηγήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν εκπληρωθεί μόλις κατά το 1/3.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του Δικεφάλου είχε ζητήσει έναν ακραίο αμυντικό για το δεξί άκρο της άμυνας του, έναν κεντρικό μέσο και έναν επιθετικό κρούσης. Τρεις θέσεις που ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε ζητήσει να καλυφθούν πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Μέχρι τώρα έχει αποκτηθεί μόνο ο Λούκας Τέιλορ καλύπτοντας την ανάγκη για έναν δεξί μπακ ενώ τα θέματα του φορ και του μέσου παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Οι επαφές με τον Ολιβέιρα

Στην περίπτωση του επιθετικού κρούσης είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ έχει προχωρημένες επαφές με τον Νέλσον Ολιβέιρα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει οριστική συμφωνία. Και αυτό παρά το γεγονός ότι φάνηκε πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια. Το θέμα του φορ καίει περισσότερο από κάθε άλλο αφού, με τον Σβιντέρσκι να λείπει με άδεια, οι επιλογές του Ρουμάνου στις προπονήσεις περιορίζονται στους νεαρούς Κούτσια και Γκορτεζιάνι.

Την ίδια ώρα οι γέφυρες που έριξε ο Κρμέντσικ με τις αναρτήσεις του, αναζωπύρωσαν τα σενάρια για ενδεχόμενη παραμονή του Τσέχου στην Τούμπα, όμως στη δική του περίπτωση η Μπριζ είναι αυτή που καθορίζει, ανάλογα με τις απαιτήσεις της τις εξελίξεις.

Όπως και αν έχει είναι ζήτημα χρόνου να κλείσει οριστικά, είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο, το ζήτημα του Νέλσον Ολιβέιρα που διαπραγματεύεται ως "ελεύθερος" με τον ΠΑΟΚ.

Περίπλοκα τα πράγματα για χαφ

Στο θέμα του μέσου τα πράγματα δείχνουν να είναι περισσότερο περίπλοκα. Ο ΠΑΟΚ έκανε την κίνηση του για τον Ντεϊόλα, χωρίς να μπει στη διαδικασία διαπραγματεύσεων με την Κάλιαρι που ζητούσε πολλά χρήματα για την παραχώρηση του. Ήδη στην Ιταλία γράφουν πως πιθανότατα ο Ιταλός μέσος θα παραμείνει στη Σαρδηνία ανανεώνοντας το συμβόλαιο του, με το ενδιαφέρον που έδειξε ο ΠΑΟΚ να αποτελεί ένα επιπλέον διαπραγματευτικό μέσο στις συζητήσεις που έχει με την Κάλιαρι.

Ο Δικέφαλος που αναζητά έναν κεντρικό χαφ, εξετάζει άλλες περιπτώσεις, χωρίς για την ώρα να έχει δημοσιοποιηθεί ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές που έχει "σκανάρει" και σε πιο σημείο βρίσκονται οι επαφές που γίνονται μαζί τους.

Το σίγουρο είναι ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου να περιμένει άλλους δύο ποδοσφαιριστές για να τους έχει μαζί του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ