ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κρίνεται του Ίνγκασον για Ολυμπιακό

Ο Ίνγκασον με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε φάση από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τη Super League Interwetten
Ο Ίνγκασον με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Γκαρσία έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και τους περιμένει αύριο (18/05) για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για τον τελικό του Σαββάτου (22/05, 21:00) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Αγωνία για Ίνγκι Ίνγκασον.

Η εβδομάδα που θα καταλήξει στον τελικό του Kυπέλλου Ελλάδας για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον Πάμπλο Γκαρσία να δίνει μια επιπλέον ημέρα ξεκούρασης στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Δικέφαλος θα ξεκινήσει από αύριο την προετοιμασία του για τον τελικό του Σαββάτου με το ενδιαφέρον να στρέφεται κυρίως στην περίπτωση του Ίνγκι Ίνγκασον. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ειδικό πρόγραμμα εδώ και ένα δεκαήμερο περίπου, που στοχεύει να είναι έτοιμος να συμμετέχει στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (22/05, 21:00).

Σταδιακά ο Ίνγκασον θα προσπαθήσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση της ομάδας του για την Αθήνα και το μεγάλο τελικό.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΙΝΓΚΑΣΟΝ

Εκτός από τον Ισλανδό ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει άλλα ζητήματα στο ιατρικό του δελτίο. Βέβαια ο τελευταίος που επέστρεψε από τραυματισμό είναι ο Ομάρ Ελ Καντουρί, που τελικά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μαροκινός έχει ξεπεράσει την θλάση που τον κράτησε εκτός από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει ένα ζήτημα ρυθμού που δεν έχει πριν τον τελικό.

Αυτά είναι τα δύο κύρια ζητήματα που τα απασχολήσουν το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ τις επόμενες ημέρες με τον Γκαρσία να έχει δώσει ανάσες σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές του, όπως ο Βιεϊρίνια, στα τελευταία παιχνίδια.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ