ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κούρτιτς και Μπίσεσβαρ στην ευρωπαϊκή λίστα για Μποέμιανς

Ο Γιασμίν Κούρτιτς στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Φέγενορντ
Ο Γιασμίν Κούρτιτς στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Φέγενορντ EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια κόντρα στην Μποέμιανς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ έκανε γνωστή την ευρωπαϊκή λίστα που κατέθεσε στην UEFA για τα δύο παιχνίδια απέναντι στην Μποέμιανς, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε για τη λίστα το νεοαποκτηθέντα Γιασμίν Κούρτιτς, αλλά και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που επέστρεψε στον Δικέφαλο. Αντιθέτως, δεν υπάρχει το όνομα του Αμρ Ουάρντα, που αποχώρησε από το σύλλογο.

Από εκεί και πέρα, απουσιάζουν ακόμα δύο ονόματα που συμμετείχαν την προετοιμασία στην Ολλανδία. Λάζαρος Λάμπρου και Νίκα Νινούα δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα, κάτι που ίσως σημαίνει ότι ο Ρουμάνος τεχνικός τους υπολογίζει μόνο για τον ΠΑΟΚ Β.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τους Ιρλανδούς αρχικά εκτός έδρας την προσεχή Τρίτη (19:45) και η ρεβάνς της Τούμπας είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 12 Αυγούστου στις 20:00.

Η ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ για την Μποέμιανς

Λίστα Α: Ζ. Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Μπίσεσβαρ, Ολιβέιρα, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Καγκάβα, Κωνσταντέλιας, Κούρτιτς, Βαρέλα, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Μουργκ, Περέιρα, Σβαμπ, Σφιντέρσκι, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Α.Ζίβκοβιτς

Λίστα Β: Αβεντισιάν, Μπαλωμένος, Γαϊτανίδης, Γιαξής, Γκορντετζιάνι, Γρόσδης, Καλουτσικίδης, Κουλιεράκης, Κούτσιας, Παναγιώτου, Τάχατος, Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Τσοπούρογλου, Τζόλης, Βρακάς

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ