ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Κλειστά χαρτιά" από Γκαρσία

ΠΑΟΚ: "Κλειστά χαρτιά" από Γκαρσία
EUROKINISSI

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, για πρώτη φορά δεν ανακοίνωσε αποστολή πριν από έναν αγώνα και έτσι κράτησε κρυφές τις προθέσεις του για την ενδεκάδα του σημερινού τοπικού ντέρμπι με τον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο "Κλ. Βικελίδης" για να αντιμετωπίσει τον Άρη στο ντέρμπι που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στη μάχη για τη δεύτερη θέση με τον Πάμπλο Γκαρσία για πρώτη φορά να μην ανακοινώνει αποστολή για ένα παιχνίδι.

Συνυπολογίζοντας και το γεγονός ότι, όπως και ο αντίπαλος του, ουσιαστικά είχε μόνο μια προπόνηση για να δουλέψει τακτική, αυτή που έγινε χθες στην Νέα Μεσημβρία, καταλαβαίνει κανείς ότι μόνο προβλέψεις μπορούν να γίνουν σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του.

Από την στιγμή που τόσο ο Άντριγια Ζίβκοβιτς, όσο και ο Ίνγκι Ίνγκασον, που θεωρούνται βασικοί και αναντικατάστατοι σε άμυνα και επίθεση είναι στο 100% το ερώτημα είναι αν ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα επιμείνει στο σχήμα με τους 3 κεντρικούς αμυντικούς.

Σε μια τέτοια περίπτωση, λογικά δεν θα προκύψουν αλλαγές στα πρόσωπα σε σχέση με το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον και Κρέσπο να αποτελούν την τριάδα των στόπερ, μπροστά από τον Πασχαλάκη, τους Ροντρίγκο και Μπάμπα να αναλαμβάνουν ρόλο φουλ μπακ στις δύο πλευρές του Δικεφάλου και τους Αουγκούστο και Σβαμπ κεντρικούς χαφ. Ο Καντουρί θα ξεκινά από τα αριστερά καλύπτοντας και χώρους στον άξονα, ο Ζίβκοβιτς θα είναι αριστερά και ο Σβιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης.

Εφόσον ο Γκαρσία επιστρέψει στο 4-3-3 τότε το πιο πιθανό είναι να μείνει στον πάγκο ο Ροντρίγκο, να επιστρέψει λίγο πιο πίσω στο γήπεδο ο Ελ Καντουρί και να πάρει φανέλα βασικού ο Τζόλης.

Όπως και να έχει πάντως η συνταγή του Δικεφάλου δεν πρόκειται να αλλάξει. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να είναι συμπαγής στην ανασταλτική του λειτουργία - να εξαλείψει τα λάθη όπως κατάφερε να κάνει, σχεδόν σε απόλυτο βαθμό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό- και να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα εκμεταλλευόμενος την ποιότητα των μεσοεπιθετικών του και την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται ο Άντριγια Ζίβκοβιτς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ