ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Καθαρή η μαγνητική του Ολιβέιρα

Ο Νέλσον Ολιβέιρα
Ο Νέλσον Ολιβέιρα INTIME SPORTS

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν έδειξε κάτι σοβαρό. Ο Πορτογάλος επιθετικός έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά μέσα στην εβδομάδα.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα αποχώρησε με τραυματισμό από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, γεγονός που προκάλεσε έντονο προβληματισμό στις τάξεις του ΠΑΟΚ με δεδομένο ότι λείπει και ο Μπράντον Τόμας.

Την Τρίτη ο Πορτογάλος επιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία, προς ανακούφιση του Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν φανέρωσε κάποιο ύποπτο εύρημα. Απλώς η κατάστασή του θα αξιολογείται σταθερά στη διάρκεια της εβδομάδας για να αποφευχθεί οποιαδήποτε περίπτωση.

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν διαθέτει άλλον καθαρόαιμο επιθετικό πρώτης γραμμής (ο Γκορντεζιάνι λογίζεται κυρίως για τη δεύτερη ομάδα) αλλά και το ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, πιθανότατα θα τον φέρει στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (09/10) με τον Λεβαδειακό. Φυσικά τα πάντα θα ξεκαθαριστούν από την πορεία

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ