ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Καντουρί τριετίας στον Δικέφαλο

Ο Ελ Καντουρί από το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό | 31 Ιανουαρίου 2021
Ο Ελ Καντουρί από το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό | 31 Ιανουαρίου 2021 EUROKINISSI

Ο Δικέφαλος συμφώνησε με τον Ομάρ Ελ Καντουρί για την ανανέωση του συμβολαίου του.  Για 2+1 χρόνια η συμφωνία των δυο  πλευρών, με τον Μαροκινό να ρίχνει το κασέ του για να συνεχίσει στην Τούμπα.

Όπως αναμενόταν μέσα σε αυτή την εβδομάδα προέκυψαν οι οριστικές εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με το Μαροκινό για την επέκταση της συνεργασίας τους ορίζοντα τριετίας και απομένουν πλέον οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Καντουρί θα μείνει στην Τούμπα τουλάχιστον τα δύο επόμενα χρόνια και η καριέρα του στον ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί αυτόματα και για τρίτο επιπλέον χρόνο αν φτάσει στην περίοδο 2022-23 να παίζει τουλάχιστον στα μισά παιχνίδια που θα δώσει ο Δικέφαλος.

Σε ότι αφορά στο οικονομικό ο Μαροκινός μέσος, σύμφωνα με πληροφορίες αποδέχθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ που ήταν μικρότερη σε αποδοχές σε σχέση με τα χρήματα που του απέφερε το συμβόλαιο που είχε μέχρι τώρα σε ισχύ.

Γεγονός που δείχνει και έμπρακτα ότι η επιθυμία του Ομάρ Ελ Καντουρί να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα ήταν πραγματική και έντονη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ