ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Καίει το συμβόλαιο του Άντριγια Ζίβκοβιτς

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Το SPORT24 καταγράφει τα δεδομένα της ανανέωσης του Άντριγια Ζίβκοβιτς. Που έχουν φτάσει οι μέχρι τώρα επαφές του ΠΑΟΚ με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή, οι αξιώσεις του παίκτη, η θέση του Δικεφάλου και ο ρόλος του Ιβάν Σαββίδη

Ένα από τα πλέον θεμελιώδη ζητήματα που απασχολούν αυτή τη χρονική περίοδο τον ΠΑΟΚ είναι το συμβόλαιο του Σέρβου Άντριγια Ζίβκοβιτς.

Η αλήθεια είναι ότι οι συζητήσεις των δυο πλευρών δεν έχουν προχωρήσει όσο θα περίμενε κανείς το περασμένο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής τόσο από την ομάδα όσο και από τον ποδοσφαιριστή τηρήθηκε μια στάση αναμονής.

Από τη μία ο ΠΑΟΚ ήθελε να κλείσει όλες τις τρύπες του ρόστερ, ολοκληρώνοντας πρώτα όλες τις μεταγραφές του και μετά να συζητήσει για τα συμβόλαια και από την άλλη η πλευρά του Ζίβκοβιτς περίμενε να δει που θα καταλήξει το μπάτζετ που σκοπεύει να διατεθεί για τις αποδοχές των ποδοσφαιριστών του.

Αυτό το τελευταίο είναι το σημείο κλειδί, καθώς όλοι στην Τούμπα παραδέχονται πως η αξίωση του Σέρβου να έχει το υψηλότερο συμβόλαιο από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του είναι μάλλον δικαιολογημένη.

Ο Ζίβκοβιτς περιμένει πρόταση ανάλογη των αποδοχών που έχουν λάβει οι Νέλσον Ολιβέιρα και Γιασμίν Κούρτιτς. Οι δυο τους είναι αυτή τη στιγμή οι πλέον ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Λογικά στα ίδια επίπεδα περίπου θα φτάσει ο Δικέφαλος για να κρατήσει τον Σέρβο στην Τούμπα τα επόμενα χρόνια.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα συμβόλαιο που θα ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως και στο οποίο θα ενταχθούνπολλά μπόνους επίτευξης στόχων, χάρη στα οποία ο έμπειρος εξτρέμ θα αναρριχηθεί στην υψηλότερη μισθολογική βαθμίδα του ρόστερ.

Το καθοριστικό ραντεβού και ο Ιβάν Σαββίδης

Πότε θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις; Οι πληροφορίες λένε ότι ήδη έχει γίνει μια σημαντική προεργασία τις τελευταίες εβδομάδες και αυτό που απομένει να γίνει είναι να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατέχει και το ρόλο του εκπροσώπου του.

Ο Γιόβιτσα Ζίβκοβιτς έχει αποκτήσει καλές σχέσεις με την οικογένεια Σαββίδη από το καλοκαίρι του 2020 όταν πείστηκε πως ο ιδανικός προορισμός για τον Άντριγια, μετά τη λύση του συμβολαίου του με την Μπενφίκα, ήταν ο ΠΑΟΚ.

Προφανώς πριν από τις οριστικές αποφάσεις θα υπάρξει μια τελική συζήτηση ανάμεσα στον πατέρα του Ζίβκοβιτς και τον Ιβάν Σαββίδη, η οποία θα επικυρώσει και τη συμφωνία των δυο πλευρών, όταν θα επιτευχθεί.

Το σίγουρο είναι ότι πλέον και ο ΠΑΟΚ δείχνει να θέλει να ρυθμίσει το θέμα με το συμβόλαιο του Σέρβου χωρίς άλλη χρονοτριβή. Άλλωστε από την πρώτη ημέρα του 2022 ο Ζίβκοβιτς, μεταξύ πολλών άλλων ποδοσφαιριστών, αποκτά το δικαίωμα να συζητά ελεύθερα με ενδιαφερόμενες ομάδες προκειμένου να διασφαλίσει το μέλλον του.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ