ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη ο Καγκάβα

Ο Καγκάβα τρέχει για την μπάλα στο Ιαπωνία - Βέλγιο για το Μουντιάλ του 2018 στο Ροστόβ,
Ο Καγκάβα τρέχει για την μπάλα στο Ιαπωνία - Βέλγιο για το Μουντιάλ του 2018 Ⓒ 2018 NATACHA PISARENKO / ASSOCIATED PRESS

Ο Σίντζι Καγκάβα αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές της εβδομάδας για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, που θα έχει ισχύ για 1,5 χρόνο, έχοντας νωρίτερα απορρίψει προτάσεις από Ισπανία, Τουρκία, Κατάρ και Βραζιλία.

Η διαφαινόμενη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Σίντζι Καγκάβα απασχολεί τα ΜΜΕ στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στην Ισπανία όπου βρισκόταν τους τελευταίους μήνες ο Ιάπωνας μέσος.

Ο Καγκάβα που έμεινε ελεύθερος στα τέλη Σεπτεμβρίου από τη Σαραγόσα, είχε συμφωνήσει να εισπράξει στους επόμενους 18 μήνες το υπόλοιπο του συμβολαίου του το οποίο έσπασε η ισπανική ομάδα. Μια συμφωνία που, εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, θα πάψει να ισχύσει και θα απαλλάξει τη Σαραγόσα από την υποχρέωση να του καταβάλει ένα ποσό 530 χιλιάδων ευρώ.

Ο Ιάπωνας αναμένεται τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις και για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ που θα έχει διάρκεια, σύμφωνα με πληροφορίες, 1,5 χρόνο.

Όπως γράφουν οι Ισπανοί, από την λήξη της συνεργασίας του με τη Σαραγόσα παρέμενε στην πρωτεύουσα της Αραγονίας και περιστασιακά χρησιμοποιούσε τις εγκαταστάσεις της πρώην ομάδας του για προπονήσεις. Σκοπός του ήταν να παραμείνει στην Ισπανία, ωστόσο οι προτάσεις που είχε από ομάδες της δεύτερης κατηγορίας δεν τον ενδιέφεραν. Ο Καγκάβα απέρριψε επίσης προτάσεις από την Τουρκία, το Κατάρ και την Βραζιλία.

Photo credits: ⓒ 2018 Natacha Pisarenko / Associated Press

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ