ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Ίνγκασον για τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Ο Ίνγκασον με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε φάση από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τη Super League Interwetten
Ο Ίνγκασον με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ούτε σήμερα προπονήθηκε ο Ίνγκι Ίνγκασον που συνεχίζει το ειδικό του πρόγραμμα που όπως όλα δείχνουν στοχεύει στον τελικού του κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με τον Άρη για την όγδοη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten, με μια προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Γκαρσία για μια ακόμη αφορά δεν ανακοίνωσε αποστολή, ωστόσο δεδομένα δεν θα έχει μαζί του τους Ομάρ Ελ Καντουρί, Άνχελ Κρέσπο και Σίντζι Καγκάβα που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους. Σε ειδικό πρόγραμμα βρίσκεται και ο Ίνγκι Ίνγκασον που όπως όλα δείχνουν από εδώ και πέρα θα έχει το…νου του στον τελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Δικεφάλου για το παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον Άρη το μεσημέρι της Κυριακής (09.05, 15:00).

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου δούλεψαν για τελευταία φορά στην έδρα τους πριν το παιχνίδι κόντρα στους Κίτρινους που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό της μάχη της δεύτερης θέσης.

Το πρόγραμμα της τελευταίας… πρόβας περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια ταχύτητας αντίδρασης, κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες στο κομμάτι της τακτικής, οικογενειακό τουρνουά, ενώ δόθηκε έμφαση στα τελειώματα και τις στατικές φάσεις.

Οι Χοσέ Κρέσπο , Σίντζι Καγκάβα και Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης" αναφέρει η ενημέρωση του Δικεφάλου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ