ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ημέρα Φιλίπε Σοάρες για τον Δικέφαλο

Ο Φιλίπε Σοάρες είναι από τους χαφ που ο ΠΑΟΚ εξετάζει ως εναλλακτική επιλογή για την ενίσχυση του κέντρου
Ο Φιλίπε Σοάρες είναι από τους χαφ που ο ΠΑΟΚ εξετάζει ως εναλλακτική επιλογή για την ενίσχυση του κέντρου AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο 22χρονος Πορτογάλος κεντρικός χαφ Φιλίπε Σοάρες, αναμένεται σήμερα (24/1) στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να κλείσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε μετά τη νίκη επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στα αγωνιστικά αλλά και στα μεταγραφικά για τον ΠΑΟΚ.

Σήμερα αναμένεται να είναι η καθοριστική ημέρα για την περίπτωση του Φιλίπε Σοάρες. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Ζοζέ Μπότο κατάφερε να βρει συμφωνία με τη Μορεϊρένσε για τον 22χρονο κεντρικό χαφ και ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Δικέφαλο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σοάρες, που εξ αρχής έβλεπε θετικά το ενδεχόμενο μετακίνησης του στον ΠΑΟΚ θα δεσμευτεί για τα επόμενα 4,5 χρόνια με τον Δικέφαλο.

Η επόμενη κίνηση του Μπότο θα είναι η απόκτηση ενός εξτρέμ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα προέρχεται και αυτός από την Ιβηρική με τον αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου να έχει προχωρήσει πολύ και τη δική του περίπτωση.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ