ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η πρόταση του Δικεφάλου στην Τίγκρες για τον Σοτέλδο

Ο Γέφερσον Σοτέλδο
Ο Γέφερσον Σοτέλδο @ 2021 JEFF DEAN / AP IMAGES

Η Τίγκρες ζητά τρία εκατομμύρια δολάρια για τον 25χρονο μέσο από τη Βενεζουέλα, Γέφερσον Σοτέλδο, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει χάσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του εξαιτίας πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει επαφές με την Τίγκρες από το Μεξικό για την απόκτηση του Γέφερσον Σοτέλδο με σκοπό να ενισχύσει την μεσοεπιθετική του γραμμή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο 25χρονος μέσος από την Βενεζουέλα είναι στη λίστα προς παραχώρηση, με τις απαιτήσεις των Μεξικανών να φτάνουν στα 3 εκατομμύρια δολάρια. Απαιτήσεις που δεν μπορεί να καλύψει η Σάο Πάολο από την Βραζιλία που επίσης ενδιαφέρεται για τον Σοτέλδο, ζητώντας τον δανεισμό του από την Τίγκρες.

Η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι διαφορετική. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Μεξικό, ο Δικέφαλος προτείνει να αποκτήσει τον Σοτέλδο καταβάλλοντας τώρα το 50% των απαιτήσεων της Τίγκρες και τα υπόλοιπα το επόμενο καλοκαίρι. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της Τίγκρες ζητούν περισσότερες εγγυήσεις από το Δικέφαλο για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή τους.

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα ο Σοτέλδο φαίνεται να έχει χάσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του εξαιτίας και κάποιων πειθαρχικών παραπτωμάτων. Την περασμένη εβδομάδα που είχε τα γενέθλια του ήταν αδικαιολόγητα απών από την προπόνηση και τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο.

Ενδιαφέρον έχει και ένα ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο του, μόνο με υλικές ζημιές που έγινε μεγάλο θέμα στα social media. Και αυτό διότι κυκλοφόρησε σε αυτά ένα βίντεο που καταγράφει κάποιος εκ των οπαδών της Τίγκρες, κατηγορώντας τον ποδοσφαιριστή για κακή εξωγηπεδική ζωή.

Στο Μεξικό έγινε μεγάλο θέμα το συγκεκριμένο γεγονός εκτός των άλλων γιατί ενώ τα ατύχημα είχε συμβεί την περασμένη Κυριακή το βίντεο κυκλοφόρησε χθες, λίγες ώρες πριν τον αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τη Μαζατλάν. Ο Σοτέλδο ήταν στην αποστολή αλλά έμεινε στον πάγκο. Βρίσκεται ωστόσο στο επίκεντρο κριτικής παρά το γεγονός ότι όταν αποκτήθηκε από την Τίγκρες ήταν ο αγαπημένος των οπαδών της.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ