ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η διαχείριση του Καγκάβα

Ο Σίντζι Καγκάβα
Ο Σίντζι Καγκάβα EUROKINISSI SPORTS

Το πλάνο για την σταδιακή ένταξη του Σίντζι Καγκάβα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ οδηγεί στον δεύτερο προημιτελικό του κυπέλλου με τη Λαμία, στο οποίο ο Ιάπωνας θα ξεκινήσει λογικά για πρώτη φορά στην ενδεκάδα του Δικεφάλου.

Ο Ραχμάν Μπαμπά έγραψε ήδη, την περασμένη Κυριακή στον αγώνα με τη Λαμία, το πρώτο του 90λεπτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας και το παρθενικό του γκολ στην Ελλάδα.

Ο Σίντζι Καγκάβα από την άλλη, που αποτέλεσε και την πιο ηχηρή μεταγραφή του Δικεφάλου το Γενάρη, συνεχίζει να ακολουθεί το πλάνο για την σταδιακή του ένταξη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας του ομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι οι εμφανίσεις του Αμρ Ουάρντα που είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος οδηγούν τον Πάμπλο Γκαρσία στη λογική επιλογή να διατηρεί συγκεκριμένο σχήμα μεσοεπιθετικά, με τον Αιγύπτιο επιτελικό και τους Τζόλη και Ζίβκοβιτς στα δύο άκρα.

ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ, 100 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ

Ο Ιάπωνας που έκανε το ντεμπούτο του στις 3 του Φλεβάρη στον δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λάρισα έχει μέχρι σήμερα 5 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, καμία από τις οποίες δεν ξεπέρασε τα 30 αγωνιστικά λεπτά.

Ο Καγκάβα έπαιξε για μισή ώρα περίπου στους αγώνες με την ΑΕΛ για το Κύπελλο, τον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Λαμία για το πρωτάθλημα, 7 λεπτά στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ λόγω των ειδικών καιρικών συνθηκών με το ψύχος που επικρατούσε στο Περιστέρι και άλλα 10 λεπτά στον πρώτο προημιτελικό κυπέλλου με τη Λαμία.

Συνολικά έχει συμπληρώσει περίπου 100 αγωνιστικά λεπτά με την φανέλα του ΠΑΟΚ σε ένα πλάνο που περισσότερο από όλα αποσκοπεί στο να μην αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, μετά την μεγάλη αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους. Το τελευταίο του 90λεπτο άλλωστε με τη Σαραγόσα το είχε τον περασμένο Αύγουστο στα μπαράζ με την Έλτσε.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΑΜΙΑ

Οι πολυάριθμοι θαυμαστές του, που παρακολουθούν τους αγώνες πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ στην Ιαπωνία, αδημονούν για την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός, αλλά μάλλον δεν θα έχουν την δυνατότητα να την παρακολουθήσουν ζωντανά. Και αυτό διότι αυτό πιθανότατα θα συμβεί στο παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης με την Λαμία για το Κύπελλο.

Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αστέρα έχοντας την σημαντική απουσία του τιμωρημένου Στέφαν Σβαμπ στη μεσαία του γραμμή, ωστόσο το πιθανότερο είναι την θέση του Αυστριακού στην ενδεκάδα να την πάρει ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Άλλωστε όπως έχει φανεί στις μέχρι τώρα συμμετοχές του ο Καγκάβα περισσότερο για επιτελικός λογίζεται στα πλάνα του Πάμπλο Γκαρσία παρά ως "οκτάρι".

Έτσι το λογικό σενάριο λέει πως ο 32χρονος μέσος θα βρίσκεται το Σάββατο στον πάγκο και θα πάρει για πρώτη φορά φανέλα βασικού στο δεύτερο προημιτελικό κυπέλλου με τη Λαμία στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας στον οποίο ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ