ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η διαχείριση ενόψει τελικού, οι πολλές απουσίες και το πονηρό ματς με τον ΠΑΣ

Οι Τσούμπα Άκπομ και Γιασμίν Κούρτιτς
Οι Τσούμπα Άκπομ και Γιασμίν Κούρτιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που και πάλι δεν ανακοίνωσε αποστολή, έριξε το βάρος στη ψυχολογία των παικτών του ενόψει του σημερινού αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα (8/5, 18:00, Novasports Prime και Live από το SPORT24) στους Ζωσιμάδες.

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στα Γιάννινα με τις γνωστές του απουσίες αλλά και με αποφασιστικότητα για την επιστροφή στις νίκες. Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ (8/5, 18:00, Novasports Prime και Live από το SPORT24) είναι σημαντικό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του, καθώς χρειάζονται βαθμούς για να εξασφαλίσουν τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έχει τους Ομάρ Ελ Καντουρί που το Σάββατο (7/5) ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης, Ντόουγκλας Αουγκούστο που ξεκίνησε τρέξιμο, όπως και τους Βιεϊρίνια, Κρέσπο και Μπίσεσβαρ που κάνουν δικό τους πρόγραμμα, αλλά ούτε και τον Ζαμπά που βρίσκεται στη Βραζιλία.

Η διαχείριση ενόψει τελικού

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα συνεχίσει την προσπάθεια διαχείρισης των παικτών που του έχουν απομείνει και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με Λύρατζη, Ίνγκασον, Μιχάι και έναν από τους Σίντκλεϊ και Σάστρε στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στα χαφ Κούρτιτς, Τσιγγάρας και Σοάρες έχουν προβάδισμα για να πάρουν φανέλα βασικού, με τον Σβαμπ να διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα, ενώ στην επίθεση αναμένεται να ξεκινήσει ο Τσούμπα Άκπομ με τους Μίτριτσα και Ζίβκοβιτς στα δυο άκρα. Λύσεις μπορεί να του δώσει και ο Τόμας Μουργκ που ξεκίνησε βασικός στα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας του.

Δεν θα είναι εύκολος αγώνας

Ο Λουτσέσκου, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του για το σημερινό παιχνίδι στο συνδρομητικό, γνωρίζει ότι ο αγώνας απέναντι στον ΠΑΣ μόνο εύκολος δεν θα είναι.

Ο προπονητής του Δικεφάλου έχει προσπαθήσει τις τελευταίες ημέρες να ανεβάσει ψυχολογικά τουλάχιστον τους παίκτες του, τονίζοντας πόσο σημαντική θα είναι η επιστροφή στις νίκες μετά από ενάμιση μήνα περίπου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ