ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μικρής διάρκειας η πρώτη προπόνηση του Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ για αγώνα της Super League
Ο Πάμπλο Γκαρσία από αγώνα της Κ19 του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Πάμπλο Γκαρσία προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο με τους βασικούς στον αγώνα με την Γρανάδα να μένουν στο ξενοδοχείο.

Την ώρα που απομένουν μόνο τα τυπικά για να επισημοποιηθεί η αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο Αγρίνιο το Σάββατο (30/10) το απόγευμα.

Μια προπόνηση που ήταν περιορισμένης διάρκειας και δεν είχε ούτε ομιλίες ούτε τις συνήθης διαδικασίες που φέρνει η παρουσία ενός νέου τεχνικού σε μια ομάδα. Και αυτό διότι στην προπόνηση του Σαββάτου συμμετείχαν μόνο οι ποδοσφαιριστές που δεν ξεκίνησαν στον αγώνα με την Γρανάδα με τους βασικούς να μένουν για αποθεραπεία στο ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει από σήμερα ο Δικέφαλος. Εκεί ήταν προγραμματισμένο να γίνει η παρουσίαση του Πάμπλο Γκαρσία στην ομάδα και η γνωριμία του με τους ποδοσφαιριστές.

Στα προπονητικά άτυχος στάθηκε ο Ενέα Μιχάι που τραυματίστηκε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης στο γόνατο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

«Αυτή ήταν μια διαφορετική επόμενη μέρα αγώνα. Με την ικανοποίηση της συνολικής εικόνας, την απογοήτευση του αποτελέσματος και την κούραση του ταξιδιού να κάνει παρέα στην καταπόνηση από την προσπάθεια του 90’. Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του τη Γρανάδα και το πρωί της Παρασκευής (30.10) ταξίδεψε για το Αγρίνιο όπου θα παραμείνει μέχρι τον αγώνα με τον Παναιτωλικό για τη Super League Interwetten.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στους Ισπανούς παρέμειναν στο ξενοδοχείο για αποθεραπεία κι αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Λίγο πριν το τέλος του προγράμματος ο Ενέα Μιχάι τραυματίστηκε στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Το Σάββατο (30.10), ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00» αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ