ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Για τους βαθμούς και το γόητρο κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Χρήστος Τζόλης
Ο Χρήστος Τζόλης EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά κίνητρα για να κερδίσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (19.30, NOVASPORTS 1) και να κερδίσει και σε ψυχολογία ενόψει της συνέχειας σε playoffs και κύπελλο.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (19.30, NOVASPORTS 1), με την πενιχρή συγκομιδή του ενός μόλις βαθμού από τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης, να μην του αφήνει περιθώρια για απώλειες.

Για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, το σημερινό ντέρμπι έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία στην προσπάθεια κατάκτησης της δεύτερης θέσης αλλά υπάρχουν και πολλά επιπλέον κίνητρα για τη νίκη όπως συνήθως συμβαίνει στις αναμετρήσεις με τους ερυθρόλευκους.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, όπως συνηθίζει στους τελευταίους αγώνες, δεν αποκαλύπτει τις προθέσεις του για την ενδεκάδα και αυτό έκανε με πολλές δοκιμές και σχήματα. Ωστόσο μοιάζει να είναι κάτι παραπάνω από πιθανό το ενδεχόμενο να παρατάξει την ομάδα του με τρεις κεντρικούς χαφ σε μια προσπάθεια να επικρατήσει στην μεσαία γραμμή.

Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Πασχαλάκης ενώ στην τετράδα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Βιεϊρίνια και Μπάμπα στα δύο άκρα και οι Ίνγκασον με τον Κρέσπο στα στόπερ.

Η τριάδα των μέσων θα αποτελείται από τους Ντόουγκλας Αουγκούστο, Στέφαν Σβαμπ, και Ομάρ Ελ Καντουρί με τον Αμρ Ουάρντα που ξεκίνησε στην Τρίπολη να μένει στον πάγκο.

Στην επίθεση εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στα δύο άκρα θα αγωνιστούν ο Άντριγια Ζίβκοβιτς με τον Χρήστο Τζόλη- και αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι σε ποια πλευρά θα τους τοποθετήσει ο Ουρουγουανός τεχνικός- ενώ στην κορυφή φαίνεται πως κερδίζει έδαφος η επιλογή του Κάρολ Σβιντέρσκι που ήταν παραγωγικός στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού, να αποφύγει τα λάθη, που συνήθως του κοστίζουν πολύ, στην ανασταλτική του λειτουργία και να εκμεταλλευτεί όποιους χώρους βρει κενούς στην άμυνα των ερυθρολεύκων.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ