ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Για συμφωνία με την Νόριτς για τον Τζόλη στα 12 εκατ. ευρώ συν μπόνους, γράφουν οι Άγγλοι

Ο Χρήστος Τζόλης πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Χρήστος Τζόλης πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ IN TIME

Τελειωμένη έχουν στην Αγγλία τη συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Νόριτς μιλώνας για νέα πρόταση των "καναρινιών" στα 12 εκατ. ευρώ συν μπόνους αν και την ίδια ώρα στα γραφεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν υπάρχει κάτι καινούριο.

Για συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Νόριτς μετά την τελευταία πρόταση των Άγγλων για τη μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη κάνουν λόγο αγγλικά δημοσιεύματα. Οι πληροφορίες που έχουν οι Άγγλοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ των "καναρινιών" σημειώνουν πως ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει στα 12 εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους (2-3 εκ. ευρώ) που θα μπουν ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ίσως το όλο θέμα να έχει να κάνει με το ποσοστό μεταπώλησης που θέλει να βάλει η ομάδα της Θεσσαλονίκης και το ύψος αυτής. Όπως όλα δείχνουν όμως οι Άγγλοι θα το δεχτούν και αυτό και θα ολοκληρωθεί το "deal".

Ρεπόρτερ που ασχολούνται με τη Νόριτς τονίζουν πως ο Τζόλης δεν αποκλείεται να ταξιδέψει μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Αγγλία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και φυσικά δεν θα παίξει στη ρεβάνς με την Μποέμιανς για το Conference Europa League.

Όσο για τον ίδιο τον παίκτη εδώ και καιρό έχει συμφωνήσει στους όρους του συμβολαίου του με τους Άγγλους που του δίνουν περισσότερα από 1 εκ. ευρώ το χρόνο για να τον κάνουν δικό τους.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι έως τώρα ο ΠΑΟΚ όμως έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις από τους Άγγλους σε ποσά που δεν τον ικανοποιούν και ακόμα δεν έχει έρθει στα γραφεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης η πρόταση που αναφέρουν οι ρεπόρτερ της Νόριτς.

Και θα πρέπει να δούμε ποια θα είναι η στάση του ΠΑΟΚ αν έρθει αυτή καθώς στο "δικέφαλλο" θεωρούν δεν πιέζονται για να παραχωρήσουν από τώρα τον Έλληνα επιθετικό.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ