ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Γεύμα συσπείρωσης με πρωτοβουλία των αρχηγών

Ο Βιεϊρίνια στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για τη Super League Interwetten.
Ο Βιεϊρίνια στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό INTIME SPORTS

Με πρωτοβουλία των αρχηγών του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα του Βιερΐνια οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου γευμάτισαν μαζί μετά την προπόνηση της Παρασκευής (3/12).

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αγωνιστικό αδιέξοδο και σε τέτοιες περιπτώσεις εκείνο που μετράει περισσότερο είναι η συσπείρωση στα αποδυτήρια και η διατήρηση του καλού κλίματος στην ομάδα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, με πρωτοβουλία των αρχηγών του Δικεφάλου και ιδιαίτερα του Βιεϊρίνια οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έφαγαν όλοι μαζί μετά τη πρωινή τους προπόνηση την Παρασκευή (3/12).

Σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είχαν τα επιθυμητά αποτέλεσμα καθώς το κλίμα στα αποδυτήρια βελτιωνόταν και έρχονταν και τα αποτελέσματα που έψαχνε ο Δικέφαλος στο γήπεδο.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ