ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Φιλικό για συμπεράσματα κόντρα στην Φαρούλ Κοστάντζα

ΠΑΟΚ: Φιλικό για συμπεράσματα κόντρα στην Φαρούλ Κοστάντζα
INTIME

Στο ματς κόντρα στην πρωτοπόρο του ρουμανικού πρωταθλήματος, Φαρούλ Κοστάντζα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα διαπιστώσει το απόγευμα του Σαββάτου (25/03) την κατάσταση των παικτών του ΠΑΟΚ που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ο ΠΑΟΚ δίνει το απόγευμα του Σαββάτου φιλικό παιχνίδι με την Φαρούλ Κονστάντζα του Γκέοργκι Χάτζι στην Τούμπα. Η παρουσία του Χάτζι στον πάγκο των πρωτοπόρων του ρουμανικού πρωταθλήματος ήταν άλλωστε και ο λόγος που ο Λουτσέσκου, όπως παραδέχθηκε δημόσια, δέχθηκε να δώσει αυτό το παιχνίδι σε μια περίοδο που του λείπουν αρκετοί διεθνείς

Το σημερινό παιχνίδι θα έχει προπονητικό χαρακτήρα και θα διεξαχθεί "κεκλεισμένων των θυρών", χωρίς την παρουσία φιλάθλων αλλά και εκπροσώπων ΜΜΕ. Δίνει πάντως την ευκαιρία στον Ραζβάν Λουτσέσκου, απέναντι στους συμπατριώτες του να διαπιστώσει την κατάσταση παικτών που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα τελευταία επίσημα ματς του Δικεφάλου και αυτών που, όπως για παράδειγμα ο Βιειρίνια, έχουν επιστρέψει από τραυματισμό.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα ήθελε να τσεκάρει σε συνθήκη αγώνα και την κατάσταση του Ίνγκι Ίνγκασον, που ταλαιπωρείται από ένα οίδημα στην γάμπα και είναι ακόμη αμφίβολος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ωστόσο ο αρχηγός του Δικεφάλου, μέχρι την Παρασκευή (24/03), ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα, όπως ο Νάσμπεργκ και ο Λυράτζης κάτι που λογικά θα κάνει και σήμερα στο περιθώριο του φιλικού στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ