ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Φεύγει ο Μάτος, συμφώνησε με Βάσκο ντα Γκάμα

Ο Λέο Μάτος σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια για το Europa League
Ο Λέο Μάτος σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια για το Europa League EUROKINISSI SPORTS

Ο Λέο Μάτος έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο δύο ετών με την Βάσκο ντα Γκάμα και η μεταγραφή του αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα. Ενήμερος ο Ιβάν Σαββίδης.

Το προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Λέο Μάτος εδώ και αρκετούς μήνες είναι πιθανό να τον οδηγήσει στην αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος μπακ τα έχει βρει σε όλα με την Βάσκο ντα Γκάμα για να επιστρέψει στην πατρίδα του. Μάλιστα, οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για διετές συμβόλαιο.

Από την πλευρά του ο Μάτος έχει ενημερώσει τον Ιβάν Σαββίδη ότι λόγω ενός προσωπικού προβλήματος θέλει να αποχωρήσει. Άλλωστε, το μεταγραφικό παράθυρο στη Βραζιλία είναι ανοικτό μέχρι τις 9 Νοεμβρίου. Από την πλευρά του, ο Δικέφαλος με την παρουσία των Ροντρίγκο, Ουαγκέ και την επιστροφή του Βιεϊρίνια είναι καλυμμένος στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Μάτος ήρθε το 2016 στον ΠΑΟΚ από την Ντνίπρο και πήρε τη φανέλα του βασικού σπίτι του. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Δικεφάλου του βορρά 168 φορές, πέτυχε 26 γκολ, ενώ είχε και 16 ασίστ. Παράλληλα, κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ