ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Φαρούλ 3-0: Φιλική τριάρα με Τόμας, δύο ασίστ Κεντζιόρα και "νέο αίμα"

Ο Τόμας πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Βόλο
Ο Τόμας πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Βόλο INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα τη Φαρούλ Κοστάντζα με 3-0 στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στην Τούμπα. Ο Κεντζιόρα μοίρασε δύο ασίστ στα γκολ των Μπράντονιτς και Γκορντεζιάνι, ενώ ο Μπράντον Τόμας πέτυχε το πρώτο γκολ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Φαρούλ Κοστάντζα με 3-0 σε φιλικό κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε κατά κύριο λόγο παίκτες με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, αλλά και ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου.

Ο Δικέφαλος πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 35'. Έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια και τελική πάσα του Νάρεϊ, ο Μπράντον Τόμας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τα δύο γκολ με τα οποία ο ΠΑΟΚ έκλεισε το φιλικό μπήκαν στο φινάλε του ματς. Ο Κεντζιόρα μοίρασε δύο ασίστ, πρώτα στο 2-0 του Μπράντονιτς στο 87' και αλλά και στο εξ' επαφής τελείωμα του Γκορντεζιάνι στο 90+1' που σκόραρε ένα λεπτό μετά την έλευσή του στον αγωνιστικό χώρο.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς (60' Ταλιχμανίδης), Σάστρε (46' Βιεϊρίνια), Κάργας (90' Τσαούσης), Μιχαηλίδης (90' Μορικέλι), Ράφα Σοάρες (46' Κεντζιόρα), Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες (85' Γιαξής), Καντουρί (67' Μπράντονιτς), Νάρεϊ (46' Αντρέ Ρικάρντο), Τάισον, Τόμας (90' Γκορντεζιάνι).

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ