ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Φάνηκε η απουσία του πολύτιμου Κούρτιτς με τον Βόλο, πώς θα καλυφθεί το κενό του με Κοπεγχάγη και Ολυμπιακό

Ο Κούρτιτς πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον ΟΦΗ
Ο Κούρτιτς πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Η απουσία του Κούρτιτς φάνηκε στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Βόλο και το κακό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ότι δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει στα ντέρμπι με Κοπεγχάγη και Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ από την εξέλιξη του αγώνα με τον Βόλο και το ισόπαλο 4-4 από 4-1 στο ημίχρονο και να ανασυνταχθεί ενόψει των δύο δύσκολων αγώνων που ακολουθούν στο πρόγραμμα του με Κοπεγχάγη στη Δανία την Πέμπτη (21/10) για το Conference League και με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Κυριακή (24/10) για το πρωτάθλημα.

Στον αγώνα με τον Βόλο του έλειψε πολύ ο Γιασμίν Κούρτιτς, έμεινε εκτός αποστολής τελευταία στιγμή, ο μοναδικός ίσως ποδοσφαιριστής του με ικανότητα και εμπειρία να ελέγξει το ρυθμό ενός αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι ο Σλοβένος είναι ένας χαφ που μπορεί να παίξει το ρόλο αυτού που λένε "μετρονόμου" στην μεσαία γραμμή. Έναν ρόλο που στην πρώτη θητεία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ έπαιζε με επιτυχία ο Μαουρίσιο.

Δεν είναι μάλιστα τυχαίο το γεγονός ότι σε όλα τα παιχνίδια στα οποία ο Κούρτιτς δεν ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, η ομάδα του "γκέλαρε". Στο Δουβλίνο με την Μποέμιανς, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννενα στην Τούμπα, στον αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας και στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Βόλο ο Κούρτιτς για διάφορους λόγους είτε δεν αγωνίστηκε, είτε μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή. Γεγονός που δεν είναι μόνο σημειολογικό αλλά δείχνει και το πόσο σημαντικός είναι ο Σλοβένος για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Θα χάσει τα ματς με Κοπεγχάγη, Ολυμπιακό

Το κακό για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον ευρωπαϊκό αγώνα με την Κοπεγχάγη και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δύο παιχνίδια που αναμένεται να έχουν υψηλή ένταση και στα οποία ο Κούρτιτς θα ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαίος.

Το δίδυμο Εσίτι, Σβαμπ με τον Αουγκούστο μπροστά τους δεν κατάφερε στον αγώνα με τον Βόλο να δώσει τον τόνο στο ρυθμό του παιχνιδιού, κάτι που δεν έγινε ούτε με τον Βραζιλιάνο πιο πίσω, όταν βγήκε αλλαγή ο Σβαμπ δίνοντας τη θέση του στον Ελ Καντουρί.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ