ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για τον ΟΦΗ ο Δικέφαλος

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Κούρτιτς
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Κούρτιτς INTIME

Χωρίς να ανακοινωθεί αποστολή ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Τούμπα (15.01, 19:30, NOVA Sports Prime, Live SPORT24). Στη διάθεση του Λουτσέσκου οι Ζίβκοβιτς και Άκπομ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη σημερινή (14/01) προπόνηση, την τελευταία πριν το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ στην Τούμπα (15.01, 19:30, NOVA Sports Prime, Live SPORT24), χωρίς να ανακοινώσει αποστολή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ούτε πριν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό είχε ανακοινώσει τους 20 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του και δεν το έκανε ούτε και σήμερα.

Έτσι το μόνο δεδομένο ότι ο Ρουμάνος τεχνικός έχει περισσότερες λύσεις στη διάθεση του καθώς εξέτισαν την ποινή της τιμωρίας του οι Άντριγια Ζίβκοβιτς και Τσούμπα Άκπομ, που πιθανότατα θα ξεκινήσουν και οι δυο βασικοί. Επιπλέον στη διάθεση του είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, ο Ζόαν Σάστρε, με μόλις δυο προπονήσεις με τα ασπρόμαυρα.

Αντίθετα ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ολιβέιρα και Ελ Καντουρί που συνεχίζουν το δικό τους πρόγραμμα.

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής κόντρα στον ΟΦΗ.

Υπό το φως των προβολέων της Τούμπας το πρόγραμμα ήταν μια προσομοίωση του αγώνα. Με πολύ τακτική και έξτρα δουλειά στις στατικές φάσεις.

Τέτοιου είδους αναμετρήσεις, άλλωστε, κρίνονται στις λεπτομέρειες και ο Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει οι παίκτες του να είναι απόλυτα έτοιμοι για να συνεχίσουν το επιτυχημένο σερί τους.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ επιστρέφουν οι Α.Ζίβκοβιτς , Άκπομ που εξέτασαν την τιμωρία τους" αναφέρει η ανακοίνωση του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ