ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για ποδαρικό κόντρα στον Παναιτωλικό χωρίς αποστολή

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι
Ο Κάρολ Σβιντέρσκι INTIME

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό την Τετάρτη (12/1) χωρίς νέα προβλήματα και χωρίς να ανακοινώσει αποστολή με τους Ζίβκοβιτς και Άκπομ να είναι εκτός λόγω τιμωρίας.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το πρώτο του παιχνίδι για το 2022, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό την Τετάρτη (12/1, 17:15, NOVASPORTS PRIME και LIVE στο SPORT24), χωρίς πάντως μετά την τελευταία προπόνηση την Τρίτη (11/1) να ανακοινώσει αποστολή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον, εξ αναβολής, αγώνα της Τετάρτης (12/1) με τον Παναιτωλικό ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Άντριγια Ζίβκοβιτς και Τσούμπα Άκπομ αλλά και στους τραυματίες Νέλσον Ολιβέιρα και Ελ Καντουρί.

Η αποστολή που θα έχει στη διάθεση του ο προπονητής του Δικεφάλου θα ανακοινωθεί πριν την έναρξη της αναμέτρησης και έχει ενδιαφέρον να φανεί αν θα συμμετέχει σε αυτήν κάποιους από τους Τσόλακ ή Ζαμπά για τους οποίους ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε με ενθουσιασμό στις καθιερωμένες του δηλώσεις στο συνδρομητικό.

"Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε. Όπως και η δεύτερη. Αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ ελπίζει ότι θα μπει στο γήπεδο και το κοντέρ θα ξεκινήσει να γράφει για το 2022. Η ομάδα, πάντως, ετοιμάζεται κανονικά για την πρεμιέρα της στη νέα ημερολογιακή χρονιά.

Την Τρίτη (11.01) το πρωί το σκηνικό ήταν άκρως χειμωνιάτικο. Σε συνθήκες Ουκρανίας (ή χειρότερες) για να συνηθίζει κι ο Ζόσε Μπότο! Κάτω από τη βροχή και τον χαρακτηριστικό αέρα Νέας Μεσημβρίας ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του έκαναν την τελευταία τους πρόβα για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Μια πρόβα που ήταν αφιερωμένη στην τακτική και τις στατικές φάσεις. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε τρέξιμο στο γήπεδο και ο Νέλσον Ολιβέιρα πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Για την αναμέτρηση της Τούμπας (12.01, 17:15) δεν υπολογίζονται και οι τιμωρημένοι Αντρίγια Ζίβκοβιτς , Τσούμπα Άκπομ" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου για την προπόνηση της Τρίτης.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ