ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει αλλαγές με τον Αστέρα ο Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε ματς με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας
Ο Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε ματς με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας EUROKINISSI SPORTS

Με αλλαγές αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη ο Πάμπλο Γκαρσία καθώς το πρόγραμμα που ακολουθεί περιλαμβάνει πολλά και συνεχόμενα ντέρμπι.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τη μίνι- προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη με μια τελευταία προπόνηση στην Τούμπα μετά την οποία ο Πάμπλο Γκαρσία θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα στην Αρκαδία.

Ο προπονητής του Δικεφάλου αναμένεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα θέλοντας να δώσει ανάσες σε κάποιους από τους παίκτες του ενόψει και της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί με τα πολλά συνεχόμενα ντέρμπι.

Μετά τον αγώνα με τον Αστέρα ακολουθούν κατά σειρά οι αναμετρήσεις με Ολυμπιακό στην Τούμπα, Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", τον Παναθηναϊκό και τα δύο συνεχόμενα ντέρμπι με την ΑΕΚ, με πρώτο αυτό του Κυπέλλου για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ο Άμρ Ουάρντα που έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση στο διάστημα που αγωνίστηκε στο πρώτο ημιτελικό με την Ένωση στο ΟΑΚΑ, ενώ αναμένεται να υπάρξουν και αλλαγές -κυρίως αποφόρτισης- στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου.

Όπως συνήθως υπάρχουν και ερωτηματικά που αφορούν στα άκρα της άμυνας, με τον Βιεϊρίνια που έγινε αναγκαστικά αλλαγή στο ΟΑΚΑ να προπονείται την Παρασκευή κανονικά αλλά και στην κορυφή της επίθεσης με τους Κρμέντσικ και Σβιντέρσκι να ερίζουν για τη φανέλα του βασικού φορ του Δικεφάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ