ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στην δράση για Τσαούση

Ο Τσαούσης σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2022-23
Ο Τσαούσης σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2022-23 EUROKINISSI

Ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ που στάθηκε άτυχος με δυο τραυματισμούς θα πάρει παιχνίδια με την δεύτερη ομάδα αρχής γενομένης από αυτό της Παρασκευής κόντρα στην ΑΕΛ.

Ο Μάριος Τσαούσης επιστρέφει μετά από καιρό στην αγωνιστική δράση. Ο ακραίος αμυντικός είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ Β' για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ και λογικά θα πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής μετά από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα στις 23 Οκτωβρίου όταν και υπέστη κάκωση στο γόνατο.

Ο Τσαούσης έχει επιστρέψει εδώ και μερικές εβδομάδες σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ήταν στην αποστολή στον αγώνα με τον Ιωνικό, αλλά σε επίσημο παιχνίδι του Δικεφάλου δεν έχει αγωνιστεί ακόμη μέσα στο 2023. Κάτι που θα γίνει στον αγώνα στη Λάρισα με τον Πάμπλο Γκαρσία να του δίνει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στην φετινή χρονιά.

Ο Έλληνας μπακ μετά την κάκωση στο γόνατο στάθηκε ξανά άτυχος καθώς υπέστη θλάση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Νωρίτερα είχε δείξει ότι ξεπερνά τον τραυματισμό στο γόνατο, συμμετέχοντας στην προετοιμασία του Δικεφάλου στην Κύπρο στη διάρκεια της διακοπής λόγω του Μουντιάλ. Από τις αρχές Φεβρουαρίου είχε μπει σε στάδιο επανένταξης σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Πλέον όπως έκαναν στο παρελθόν Ίνγκι Ίνγκασον και Γιάννης Μιχαηλίδης θα παίξει με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του ώστε να επανέλθει στα επίπεδα που βρισκόταν πριν από τους τραυματισμούς του.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β΄ για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ συμμετέχουν οι: Μπαλωμένος , Μοναστηρλής, Τσοπούρογλου, Τσαούσης , Μορικέλι, Παναγιώτου , Γιαξής, Κιτσάκης, Μελετίδης, Σαλαμούρας, Νινούα , Δαρέλας, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Χατζηστραβός, Μπράντονιτς, Σπυρίδης, Σπυράκος, Πανίδης, Γκορντεζιάνι.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ