ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στη Μεσημβρία για τη συνέχιση της προετοιμασίας του

Ο Ντάουγκλας Αουγκούστο στο ΑΕ Λεμεσού - ΠΑΟΚ
Ο Ντάουγκλας Αουγκούστο στο ΑΕ Λεμεσού - ΠΑΟΚ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει, από την Πέμπτη (8/12) στη Θεσσαλονίκη την προετοιμασία του για την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που πήραν από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που θέλησε να τους δώσει ανάσες με την ολοκλήρωση της μίνι προετοιμασίας στην Κύπρο.

Πλέον οι προπονήσεις θα αποκτήσουν περισσότερο "αγωνιστικό" χαρακτήρα, καθώς ο Δικέφαλος την Τετάρτη θα δώσει το πρώτο του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας στην Καλαμάτα με την τοπική ομάδα.

Στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ είναι γραμμένο το όνομα του Λευτέρη Λύρατζη που και αυτός βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στις κανονικές προπονήσεις, ξεπερνώντας την θλάση στους προσαγωγούς.

Ο Μάριος Τσαούσης επέστρεψε σε αυτές, πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την ΑΕ Λεμεσού και στη συνέχεια τέθηκε σε πρόγραμμα διαχείρισης από τον προπονητή του.

Στην ουσία οι προπονήσεις τις επόμενες ημέρες θα γίνονται με τον Λουτσέσκου να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους, εκτός φυσικά από τον Άντριγια Ζίβκοβιτς που πήρε μερικές ημέρες άδεια, με την συμμετοχή στο Μουντιάλ και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ