ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστροφή και... φατούρο στον Μιχαηλίδη

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης σε ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό | 6 Φεβρουαρίου 2022
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης σε ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό | 6 Φεβρουαρίου 2022 INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης μετά από έξι μήνες πήρε μέρος σε ένα κομμάτι της προπόνησης του ΠΑΟΚ ενώ η επιστροφή του έφερε και... φατούρο από τους συμπαίκτες του.

Μια σημαντική είδηση έκρυβε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την προπόνηση της Πέμπτης. Αυτή ήταν η παρουσία του Γιάννη Μιχαηλίδη στην επιστροφή στις προπονήσεις μετά από έξι μήνες και τον τραυματισμό του στο γόνατο. Ο διεθνής στόπερ έκανε την Πέμπτη (6/10) ένα μέρος της προπόνησης του ΠΑΟΚ και μάλιστα πριν απ' αυτό έφαγε και το... φατούρο του όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις με τους Ίνγκασον και Βιεϊρίνια να τον περιοποιούνται ανάλογα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Πρoπονητική κορύφωση της εβδομάδας στη Νέα Μεσημβρία με το πρόγραμμα να εστιάζει τόσο στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό, όσο και στη φυσική κατάσταση των παικτών.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε στο κομμάτι της τακτικής με τον προπονητή, το άλλο περνούσε από ένα σίρκουι με εμπόδια, ενώ στη συνέχεια οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Στο τελευταίο μέρος διεξήχθη διπλό σε υψηλό τέμπο.

Ο Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Οι Γιάννης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν ατομικό στο γήπεδο με τον πρώτο να κάνει ένα μέρος του προγράμματος με την ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ