ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει και πιάνει δουλειά

Ο Μουργκ σε φάση από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μποέμιανς | 2 Αυγούστου 2021
Ο Μουργκ σε φάση από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μποέμιανς | 2 Αυγούστου 2021 IN TIME

Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην Ιρλανδία μετά την ήττα από την Μποέμιανς και θα επιστρέψει την Τετάρτη (4/8) αργά το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει μια εβδομάδα περίπου προπονήσεων για να διορθώσει τις ατέλειες της ομάδας του που έφεραν την αποτυχία στο πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μποέμιανς και οδήγησαν σε ήττα με 2-1 προκειμένου η ομάδα του να παρουσιαστεί περισσότερο έτοιμη στον αγώνα της επόμενης Πέμπτης (12/8) στην Τούμπα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έμεινε την Τρίτη (3/8) το βράδυ μετά την αναμέτρηση στο Δουβλίνο και θα ταξιδέψει το μεσημέρι της Τετάρτης (4/8) για τη βάση της στη Θεσσαλονίκη. Ο Ρουμάνος τεχνικός που στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της Τρίτης τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει ο τρόπος αλλά μόνο η πρόκριση στα playoffs του Conference League, υπεραμύνθηκε των επιλόγων του στην αρχική ενδεκάδα.

Στο παιχνίδι της Τούμπας ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά για να πάρει την πρόκριση, μετά την αλλαγή του κανονισμού για το εκτός έδρας γκολ από την UEFA. Αν νικήσει με ένα γκολ διαφορά η πρόκριση θα κριθεί στην παράταση ανεξάρτητα από το τελικό σκορ.

Όπως και να έχει, ο "Δικέφαλος" είναι υποχρεωμένος να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μποέμιανς με κάθε τρόπο και να αποδείξει στο γήπεδο ότι η ήττα στην Ιρλανδία δεν αντικατοπτρίζει την δυναμική των δύο ομάδων. Άλλωστε μια καλή ευρωπαϊκή πορεία αποτελεί σημαντικό στόχο για την αγωνιστική περίοδο που ξεκίνησε χθες και επίσημα για τον ΠΑΟΚ και μια ενδεχόμενη αποτυχία θα προκαλέσει εσωστρέφεια και κλυδωνισμούς στο στρατόπεδο του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ