ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επισημοποιήθηκε η συμφωνία με τη NOVA για τη σεζόν 2021-22

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στη Λίνκολν για την 1η αγωνιστική του Conference League
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στη Λίνκολν για την 1η αγωνιστική του Conference League INTIME

H NOVA ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2021-22, με το συνδρομητικό τηλεοπτικό μέσο να καλύπτει όλες τις εντός έδρας μεταδόσεις του Δικεφάλου για τη Super League Interwetten.

Επισημοποιήθηκε η συμφωνία της NOVA με τον ΠΑΟΚ, με τον συνδρομητικό τηλεοπτικό σταθμό να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας τους για την επόμενη σεζόν.

Το συνδρομητικό κανάλι θα προβάλει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Δικεφάλου, όπως φυσικά και τις εκπομπές Pre και Post Game.

Υπενθυμίζεται ότι η NOVA έχει μαζί με τον ΠΑΟΚ και τους Ολυμπιακό, Άρη, Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η COSMOTE έχει αγοράσει τους: ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Βόλο, Λαμία, ΟΦΗ, Απόλλωνα Σμύρνης, Παναιτωλικό και Ιωνικό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωσει της NOVA: "Η Nova και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους όσον αφορά στην αποκλειστική μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του Πρωταθλήματος Super League Interwetten για την σεζόν 2021-2022.

Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, μέσα από την ανανέωση της συνεργασίας της με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο το premium αθλητικό περιεχόμενό της".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ