ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιμένει η Μπολόνια για Σβιντέρσκι

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι
Ο Κάρολ Σβιντέρσκι EUROKINISSI SPORTS

Η Μπολόνια επανέρχεται για την απόκτηση του Κάρολ Σβιντέρσκι, επιδιώκοντας να τον αποκτήσει ως δανεικό με οψιόν αγοράς από τον ΠΑΟΚ, ενώ φαίνεται πως τα έχει βρει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην "Il Corriere di Bologna" η περίπτωση του Κάρολ Σβιντέρσκι απασχολεί έντονα τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας.

Μάλιστα θα υπάρξει σήμερα (26/01) μια εκ νέου συνάντηση του εκπροσώπου του Πολωνού μαζί τους, ενώ οι δύο πλευρές φαίνεται να τα έχουν βρει σε όλα. Οι ροσομπλού προσφέρουν στον Σβιντέρσκι 400.000 ευρώ το χρόνο με επιπλέον μπόνους επίτευξης στόχων.

Οι Ιταλοί γράφουν ότι πάνω-κάτω η Μπολόνια τα έχει βρει και με τον ΠΑΟΚ αν όχι στα ποσά αλλά στον τρόπο με τον οποίο ο Σβιντέρσκι θα μετακομίσει στη Serie A. Η Μπολόνια θα τον αποκτήσει αρχικά με δανεισμό και το καλοκαίρι θα εξαγοράσει τα δικαιώματα του.

Σε ποια ρήτρα; Σύμφωνα με το δημοσίευμα "η ρήτρα θα οριστεί στα 7 εκατομμύρια, με την Μπολόνια να έχει το δικαίωμα να την αποπληρώσει σε διάστημα 2 ετών, με την προϋπόθεση ο Πολωνός να σκοράρει τουλάχιστον 7 γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν. Σε διαφορετική περίπτωση οι δύο ομάδα θα διαπραγματευτούν και πάλι την τιμή της μεταγραφής του".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ SERIE A ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ