ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιμένει για ΟΑΚΑ ο Δικέφαλος

ΠΑΟΚ: Επιμένει για ΟΑΚΑ ο Δικέφαλος
PRINT SCREEN

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή να ξεκινήσουν συζητήσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου, αλλά και των άλλων υποψηφίων γηπέδων, για την ενδεχόμενη μετεγκατάσταση του ΠΑΟΚ εκεί.

Μια ακόμη σύσκεψη με την προεδρία του Ιβάν Σαββίδη πραγματοποίησε η ομάδα εργασίας για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Σε αυτήν αποφασίστηκε να ζητηθεί η συνδρομή των τοπικών αρχών της Θεσσαλονίκης ( Δήμος και Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) προκειμένου να αλλάξουν κάποια σημεία του Προεδρικού Διατάγματος για τη Νέα Τούμπα ώστε να μην υπάρχουν σε αυτό ασάφειες.

Παράλληλα θα ξεκινήσει διαγωνισμός για το master plan του νέου γηπέδου ενώ δόθηκε εντολή να ξεκινήσουν συζητήσεις για την μετεγκατάσταση του ΠΑΟΚ και με το ΟΑΚΑ αλλά και τα άλλα υποψήφια γήπεδα.

"Υπό την επίβλεψη του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πραγματοποιήθηκε η εβδομαδιαία καθιερωμένη σύσκεψη της ομάδας εργασίας για το νέο γήπεδο. Σε αυτή συμμετείχε ως εκπρόσωπος του Α.Σ. ΠΑΟΚ ο κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος και κυρίως συζητήθηκαν οι προτάσεις των νομικών συμβούλων σχετικά με τις μετατροπές που επιβάλλεται να γίνουν στο υπό ψήφιση Προεδρικό Διάταγμα, προκειμένου αυτό να ανοίγει χωρίς αμφιβολία και αμφισημίες, το δρόμο για την ανέγερση ενός σύγχρονου, βιώσιμου γηπέδου στη θέση του υπάρχοντος.

Με την μορφή που εξετάστηκε πρόσφατα σε συνεργασία με τους υπεύθυνους υπουργούς και φορείς, αυτό δεν συμβαίνει και αποφασίστηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ζητήσει την διακοπή της διαδικασίας έκδοσης έως ότου ενσωματωθούν σε αυτό όλες οι απαραίτητες αλλαγές, που θα ξεκαθαρίζουν αφενός την ευθύνη του κάθε φορέα στην χρηματοδότηση των έργων, τόσο του γηπέδου, όσο και του περιβάλλοντα χώρου και αφετέρου στις διευρυμένες δυνατότητες χρήσης γης του εν γένει χώρου.

Για το λόγο αυτό και για να αλλάξουν σημεία που είναι σε αντίθεση με τις έως τώρα συμφωνίες με τον Δήμο και την Περιφέρεια, αποφασίστηκε να ζητηθούν επιστολές από τους δυο φορείς που θα συνομολογούν τις απαιτούμενες αλλαγές στο Προεδρικό Διάταγμα.

Παράλληλα και συνεπικουρικά, αποφασίστηκε να γίνει πρόσκληση σε διαγωνισμό για το master plan του γηπέδου, σε εταιρίες με εμπειρία σε ανάλογα έργα ανακατασκευής γηπέδων σε αστικό ιστό.

Τέλος, δόθηκε η εντολή να προχωρήσουν οι συζητήσεις τόσο με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, όσο και με τις διοικήσεις των υποψήφιων γηπέδων για μετεγκατάσταση" αναφέρει η αναλυτική ενημέρωση του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ SUPER LEAGUE INTERWETTEN ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ