ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιμένει για τον Κάλεντ Νάρεϊ ο Δικέφαλος

ΠΑΟΚ: Επιμένει για τον Κάλεντ Νάρεϊ ο Δικέφαλος

Ο Ζοζέ Μπότο προσπαθεί να κλείσει τον Κάλεντ Νάρεϊ πριν από την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία στις 27 Ιουνίου και στην Τούμπα επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να διαπραγματεύεται με την Φορτούνα Ντίσελντορφ για την απόκτηση του Κάλεντ Νάρεϊ και παρά τις αρχικές δυσκολίες που εμφανίστηκαν στην περίπτωσή του φαίνεται να υπάρχει αισιοδοξία ότι τελικά θα καταφέρει να αποκτήσει τον Γερμανό εξτρέμ.

Η αλήθεια είναι ότι οι πρώτες επαφές ανάμεσα στον Ζοζέ Μπότο και τον Κλάους Άλοφς έδειξαν ότι υπήρχε χάσμα στα χρήματα που ζητούσε η Φορτούνα και σε αυτά που πρόσφερε ο ΠΑΟΚ.

Οι Γερμανοί αξιολόγησαν τον 27χρονο ποδοσφαιριστή τους στα 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Δικέφαλος προσέφερε τα μισά.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο ομάδων ωστόσο, συνεχίζονται, εκτός των άλλων, επειδή και ο Νάρεϊ, έχοντας δείξει ήδη τάσεις φυγής από το Ντίσελντορφ, πιέζει με τον τρόπο του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Σε καμία περίπτωση οι επαφές που γίνονται δεν έχουν φτάσει στο τελικό τους στάδιο. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, ίσως ο Νάρεϊ να μην αγωνιζόταν καν το Σάββατο (18/6) στο φιλικό της Φορτούνα Ντίσελντορφ με την Χίλντεν, στο οποίο μάλιστα σκόραρε.

Η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι καθοριστική για την περίπτωση του Γερμανού ακραίου επιθετικού. Και αυτό διότι οι εκτιμήσεις λένε ότι θα προκύψουν οριστικές εξελίξεις πριν την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία στις 27 του μήνα, ώστε ο Νάρεϊ να είναι ένα από τα νέα πρόσωπα σε αυτήν.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ