ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θα επιμείνει για Μπάμπα

Ο Ράχμαν Μπάμπα σε φάση από αγώνα του ΠΑΟΚ στη διάρκεια της σεζόν 2020/21
Ο Ράχμαν Μπάμπα σε φάση από αγώνα του ΠΑΟΚ στη διάρκεια της σεζόν 2020/21 EUROKINISSI

Οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι για τον Ράχμαν Μπάμπα δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ωστόσο ο Δικέφαλος δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την προσπάθεια για την παραμονή του παίκτη στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ κλείνει μια μεταγραφή στο δεξί άκρο της άμυνας του με τον Λούκας Τέιλορ την ώρα που στο αριστερό φαίνεται να υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης.

Πολύ περισσότερο αν ισχύουν όσα αναφέρουν δημοσιεύματα στο εξωτερικό για "ναυάγιο" στις διαπραγματεύσεις του Δικεφάλου με την Τσέλσι, για την επέκταση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Ράχμαν Μπάμπα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Goal", ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των "μπλε", που σκοπεύουν να παραχωρήσουν με μεταγραφή όλους τους ποδοσφαιριστές που τους ανήκουν και αγωνίστηκαν δανεικοί σε άλλες ομάδες την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

"Το πιθανότερο είναι ότι θα κυνηγήσει μια μεταγραφή σε ένα από τα 5 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, έχοντας αποδείξει ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση κατά τη θητεία του στην Ελλάδα", αναφέρει για τον Γκανέζο αμυντικό το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την προσπάθεια να κρατήσει τον Ράχμαν Μπάμπα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι και ο παίκτης θέλει να συνεχίσει στην Τούμπα.

Ακόμη κι αν υπάρχουν ακόμη εμπόδια, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που εκτιμά τις δυνατότητες του Μπάμπα, έχει διάθεση να περιμένει, μέχρι να οριστικοποιηθεί το μέλλον του Γκανέζου μπακ.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ