ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Μπίσεσβαρ, τα δεδομένα για Ουάρντα

Ο Ουάρντα σε προπόνηση του ΠΑΟΚ
Ο Ουάρντα σε προπόνηση του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ενσωματώνεται από σήμερα (28/07) στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενώ επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και ο Αμρ Ουάρντα, καθώς έληξε η άδεια που ζήτησε και πήρε και προσωπικούς λόγους.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ξεκινούν από σήμερα και πάλι προπονήσεις με αγωνιστικούς πλέον ρυθμούς και στόχευση στο ευρωπαικό παιχνίδι, το πρώτο επίσημο της χρονιάς που θα δώσουν την επόμενη εβδομάδα.

Σήμερα (28/07) θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σουρινάμ και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την πρώτη ημέρα της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ μιλά με τα καλύτερα για τον Μπίσεσβαρ και έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι τον υπολογίζει.

Ο Σουριναμέζος που αγωνίστηκε στην Κύπρο ως δανεικός το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν θα μπει σταδιακά στις προπονήσεις με τον Λουτσέσκου να θεωρεί ότι μπορεί να πάρει σημαντικές λύσεις από τον παίκτη με τον οποίο συνεργάστηκε εξαιρετικά στην πρώτη του θητεία στην Τούμπα. Το συμβόλαιο του Μπίσεσβαρ είναι πάντως από αυτά που εκπνέουν στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Το ίδιο ισχύει και με το συμβόλαιο του Αμρ Ουάρντα, που αποχώρησε από τη βασική προετοιμασία του Δικεφάλου, ζητώντας άδεια για προσωπικούς λόγους. Η περίπτωση του Αιγύπτιου έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς ήδη στις πρώτες ημέρες παρουσίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία είχε ένα επεισόδιο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Ρουμάνο τεχνικό να του δίνει μια ακόμη ευκαιρία και να τον δέχεται στις προπονήσεις της ομάδας, λίγο πριν την αποχώρηση του.

Για τον Ουάρντα υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ελληνικές ομάδες αλλά και τη Γαλατασαράι και λογικά αυτές τις ημέρες θα παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ