ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρεται για τον Τζιοβίνκο και η Ουντινέζε

Ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο με τη φανέλα της Toronto FC
Ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο με τη φανέλα της Toronto FC @2016 DAVID ZALUBOWSKI/AP IMAGES

Ο ανταγωνισμός που έχει να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ για τον Σεμπάστιαν Τζιονβίκο, σε περίπτωση που ο 34χρονος επιθετικός αποδεσμευτεί από την Αλ Χιλάλ, θα είναι μεγάλος.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανοίξει καλό δίαυλο επικοινωνίας με τον Σεμπάστιαν Τζιονβίκο μέσω του Ραζβάν Λουτσέσκου, που έχει πολύ καλή σχέση μαζί του από την κοινή θητεία τους στην Αλ Χιλάλ.

Ο Δικέφαλος παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τον Ιταλό επιθετικό που θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, γνωρίζοντας ότι θα έχει έντονο ανταγωνισμό στη διεκδίκησή του, εφόσον καταφέρει να εξασφαλίσει την ελευθερία του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στις ομάδες που ήδη ενδιαφέρονται για τον επαναπατρισμό του, Σπέτσια και Βενέτσια, προστέθηκε σύμφωνα με δημοσιεύματα και η Ουντινέζε.

Σε αυτά αναφέρεται πως με δεδομένη την αποχώρηση του Ντε Πολ η περίπτωση του Τζιονβίκο θα ήταν πολύ βολική για τον προπονητή της Ουντινέζε, Λούκα Γκότι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζαν ήδη ότι υπάρχουν ιταλικές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Τζιονβίκο, με την παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του Δικεφάλου να είναι αυτή που δίνει ελπίδες για να γίνει το "colpo grosso" με τον 34χρονο επιθετικό.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ