ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρεται για τον Σαμουέλε Μπιριντέλι σύμφωνα με τους Ιταλούς

Ο μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, Σαμουέλε Μπιριντέλι
Ο μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, Σαμουέλε Μπιριντέλι PHOTO CREDITS: SHUTTERSTOCK

Στην Ιταλία γράφουν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον νεαρό δεξιό μπακ της Πίζα, Σαμουέλε Μπιριντέλι, γιο του πρώην διεθνή αμυντικού Αλεσάντρο Μπιριντέλι, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Σύμφωνα μάλιστα με το ιταλικό "Sky Sport" για τον Σαμουέλε Μπιριντέλι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους ο ΠΑΟΚ και η Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο Μπιριντέλι παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη 160 συμμετοχές στις μικρές κατηγορίες της Ιταλίας ενώ το συμβόλαιο του με την Πίζα τελειώνει το καλοκαίρι του 2024. Την περασμένη σεζόν είχε 37 συμμετοχές στη Serie B έχοντας σκοράρει και μια φορά ενώ μοίρασε και 2 ασίστ.

Το σενάριο για τον Ιταλό αμυντικό μπορεί να ισχύει αν στο Δικέφαλο αναζητούν μια εναλλακτική λύση πίσω από τον Λούκας Τέιλορ που είναι μέχρι τώρα η μοναδική μεταγραφική κίνηση που έχει ολοκληρωθεί.

Εκτός από τον Βραζιλιάνο για το δεξί άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ υπάρχουν ο Ροντρίγκο Σοάρες και ο Λευτέρης Λύρατζης των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν τον Ιούνιο του 2022. Για την ώρα δεν έχει κάποια κίνηση για την πρόωρη επέκταση τους και αυτός που θα πρέπει να ανησυχεί περισσότερο είναι μάλλον ο Ροντρίγκο Σοάρες.

Και αυτό διότι ο Βραζιλιάνος καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ του Δικεφάλου και ήδη υπάρχουν σε αυτό 7 μη κοινοτικοί μετά την επιστροφή και του Άντερσον Εσίτι από το δανεισμό του στην Τουρκία.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ