ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κρέσπο και Εσίτι στη Λαμία

Ο Εσίτι μετά τη χαμένη του ευκαιρία στον αγώνα ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Εσίτι μετά τη χαμένη του ευκαιρία στον αγώνα ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με μία προπόνηση στην Τούμπα τη μίνι-προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Λαμία (29/11, 17:15), με τον Πάμπλο Γκαρσία να δίνει ανάσες στον Κρέσπο και να κρατά εκτός αποστολής τον Εσίτι.

Ο ΠΑΟΚ καλείται άμεσα να αφήσει πίσω του την ήττα από την Αϊντχόφεν και να συνεχίσει το σερί του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Από το αυριανό παιχνίδι με την Λαμία θα απουσιάσουν οι τραυματίες Ενέα Μιχάι και Δημήτρης Γιαννούλης – που είχε αρνητικά τεστ κορονοϊού και επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας ακολουθώντας δικό του πρόγραμμα- αλλά και οι Άνχελ Κρέσπο και Άντερσον Εσίτι τους οποίους ο Γκαρσία άφησε εκτός αποστολής.

Αντίθετα μπήκαν στην αποστολή για τη Λαμία Βιειρίνια και Περέιρα που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Δικέφαλου, στη φάση των ομίλων του Europa League.

Στα θετικά για τον Ουρουγουανό τεχνικό προσμετράτε το γεγονός ότι όλα τα τεστ για covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες του, ήταν αρνητικά.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Πασχαλάκη , Ζίβκοβιτς , Ουαγκέ , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχαηλίδη , Περέιρα , Βιεϊρίνια , Τσιγγάρα , Ντόουγκλας , Νινούα , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλη , Σβιντέρσκι και Τσόλακ.

Δείτε την αποστολή εδώ:

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ