ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ελ Καντουρί και Κρέσπο οι πρώτοι που θα δοκιμάσουν να προπονηθούν κανονικά

Ο Καντουρί στο Ριέκα - ΠΑΟΚ για τα playoffs του Europa Conference League
Ο Καντουρί στο Ριέκα - ΠΑΟΚ για τα playoffs του Europa Conference League INTIME

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων σηματοδοτεί επιστροφές παικτών που απουσιάζουν εδώ και καιρό με τραυματισμούς, όπως είχε εκτιμήσει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλησε να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του που έδωσαν συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και τους περιμένει σήμερα για να ξεκινήσουν και πάλι προπονήσεις.

Οι απουσίες των διεθνών θα δυσκολέψουν τον Ρουμάνο τεχνικό με το ενδιαφέρον να στρέφεται στο μέτωπο των παικτών που λείπουν καιρό με τραυματισμούς. Αυτοί που αναμένεται να δοκιμάσουν πρώτοι να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης είναι ο Ομάρ Ελ Καντουρί και ο Άνχελ Κρέσπο.

Ο Μαροκινός υπέστη θλάση στον αγώνα με τη Ριέκα στην Κροατία και έχει ήδη συμπληρώσει 1,5 μήνα εκτός προπονήσεων και έχει χάσει μέχρι τώρα 7 παιχνίδια του Δικεφάλου: τα 5 για το πρωτάθλημα και τα 2 στον όμιλο του Europa Conference League.

Ο Κρέσπο από την άλλη τραυματίστηκε στο Γιβραλτάρ με τη Λίνκολν στην πρεμιέρα του ομίλου και αναμένεται και αυτός να επιστρέψει στο διάστημα της διακοπής.

Πιο δύσκολες φαίνεται να είναι οι περιπτώσεις του Φερνάντο Βαρέλα με τις ενοχλήσεις στη μέση και φυσικά του Ίνγκι Ίνγκασον που είχε το σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Όπως όλα δείχνουν ο Ίνγκασον θα είναι αυτός που θα επιστρέψει τελευταίος χρονικά κάνοντας ανά διαστήματα τεστ ετοιμότητας.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ