ΠΑΟΚ

Απάντηση ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό: "Δεν θα συμμετάσχουμε στην προσπάθεια δημιουργίας τοξικού κλίματος"

Σημαία με το σήμα του ΠΑΟΚ
Σημαία με το σήμα του ΠΑΟΚ MOTION TEAM / EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και την ανακοίνωση που εξέδωσε για τον ορισμό του Σλοβάκου διαιτητή, Ιβάν Κρούζλιακ στο ντέρμπι της Τούμπας.

Ο ορισμός του Ιβάν Κρούζλιακ στο ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, προκάλεσε την αντίδραση των ερυθρολεύκων.

Ο Δικέφαλος απάντησε με επίσημη ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι "δεν θέλει να συμμετάσχει στην προσπάθεια δημιουργίας τοξικού κλίματος" ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων, ενώ χαρακτήρισε "αστείο" τον υπαινιγμό ότι θα μπορούσε να επηρεαστεί από τον Λούμπος Μίχελ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Ο υπαινιγμός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, ότι ένας πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Σλοβακία θα μπορούσε να επηρεάσει έναν elite διαιτητή, είναι εξίσου αστείος με την υπόθεση ότι μια Σλοβάκα πρώην σύζυγος σημερινού αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσε να κάνει το ίδιο.

Δεν θα συμμετάσχουμε στην προσπάθεια δημιουργίας τοξικού κλίματος, καθώς γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ίσως να ένιωθε καλύτερα αν ξαναορίζονταν οι Τρεϊμάνις-Πινέιρο ή άλλα ψυχοπαίδια του Κλατενμπεργκ.

Συμφωνήσαμε και οι δύο ΠΑΕ να οριστεί elite διαιτητής όπως και έγινε. Ευχόμαστε να μη θυμόμαστε μετά το ματς καν το όνομά του".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ