ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δανεικός στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε ο Ζαμπά

Ο Λέο Ζαμπά
Ο Λέο Ζαμπά EUROKINISSI

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ζαμπά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, ενώ στην τελική ευθεία έχει μπει κι ο δανεισμός του Αντόνιο Τσόλακ στη Μάλμε.

Στη Βραζιλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λεό Ζαμπά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο 22χρονος εξτρέμ θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε από τον ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Η συμφωνία έχει διάρκεια έως το τέλος του 2021, ενώ οι δύο ομάδες θα μοιραστούν το συμβόλαιό του.

Ο Ζαμπά αναμένεται να πετάξει την Πέμπτη (04/03) για την πατρίδα του για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή. Τη φετινή σεζόν, ο νεαρός μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε μία ολιγόλεπτη συμμετοχή κόντρα στην Μπεσίκτας και στη συνέχεια έμεινε εκτός πλάνων, με τους Θεσσαλονικείς να αναζητούν την καλύτερη επιλογή για το μέλλον του.

ΠΑΕΙ ΜΑΛΜΕ Ο ΤΣΟΛΑΚ

Από εκεί και πέρα, στην τελική ευθεία έχει μπει κι ο δανεισμός του Αντόνιο Τσόλακ στη Μάλμε. Ο Κροάτης επιθετικός, παρά τις αρχικές ενστάσεις, εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη σουηδική ομάδα, καθώς δεν θέλει να μείνει ανενεργός έως το τέλος της σεζόν.

Ο 27χρονος φορ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι αντί 3.000.000 ευρώ από τη Ριεκά, αλλά δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του, ενώ η απόκτηση του Μίκαελ Κρμέντσικ δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το έργο του. Σε 16 αγώνες, ο Τσόλακ σημείωσε μόλις ένα γκολ, με πέναλτι απέναντι στον Παναιτωλικό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ