ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Ζίβκοβιτς στη Λαμία

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία αφήνει στην Θεσσαλονίκη Άντριγια και Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια,  Βαρέλα και Ουάρντα ενόψει του δεύτερου προημιτελικού Κυπέλλου με την Λαμία, ενώ έχει μαζί του για πρώτη φορά στην αποστολή τον νεαρό Γιαξή.

Ο Πάμπλο Γκαρσία αφήνει στη Θεσσαλονίκη αρκετούς από τους βασικούς του και η αποστολή που ανακοίνωσε για τον αυριανό προημιτελικό (3/3, 18:00, COSMOTE SPORT 2 HD), που μοιάζει να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, έχει πολλές αλλαγές.

Όπως ήταν λογικό μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα και με το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη να ακολουθεί στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία θα δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές του.

Έτσι στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν Άντριγια και Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Ουάρντα ενώ στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ουρουγουανός τεχνικός συμμετέχει για πρώτη φορά ο Κυριάκος Γιαξής.

Ο Γιαξής είναι μέσος, γεννημένος το 2001 και εντάχθηκε στις Ακαδημίες του Δικεφάλου το 2018 όταν και έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό, λόγω του υποβιβασμού του.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ταλιχμανίδη, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Μπάμπα, Περέιρα, Τσιγγάρα, Γιαξή, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Καγκάβα, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Λάμπρου, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ και Κούτσια.

Δείτε την εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ