ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς υπόβαθρο τα ρουμανικά σενάρια για Λουτσέσκου και Κλουζ

ΠΑΟΚ: Χωρίς υπόβαθρο τα ρουμανικά σενάρια για Λουτσέσκου και Κλουζ

Τα δημοσιεύματα στη Ρουμανία περί ενδιαφέροντος της Κλουζ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχουν ιδιαίτερη βάση, με τη ρήτρα των 7 εκατομμυρίων να καθιστά εξ'αρχής ανεδαφικό το όποιο ενδιαφέρον της ρουμανικής ομάδας.

Τα δημοσιεύματα στη Ρουμανία περί ενδιαφέροντος της Κλουζ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχουν και ιδιαίτερη βάση. Από την μια υπάρχει η διάθεση του ίδιου του 54χρονου τεχνικού να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε άλλωστε και στην άφιξη του στο Βουκουρέστι και από την άλλη η ρήτρα των 7 εκατομμυρίων ευρώ που θα πρέπει να καταβάλει στον Δικέφαλο οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφέρεται για τον προπονητή του.

Και οι ίδιοι οι συμπατριώτες του Λουτσέσκου αντιλαμβάνονται ότι όποιες και αν είναι οι προθέσεις των ανθρώπων της Κλουζ το σενάριο που δημοσιεύτηκε σήμερα μοιάζει εξωπραγματικό και ήδη έχουν προκύψει νεότερα ρεπορτάζ που αναφέρουν ως πρώτο υποψήφιο για την τεχνική της ηγεσία τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού Λάζλο Μπόλονι.

Σε κάθε περίπτωση στην Τούμπα δεν υπήρξε η παραμικρή ανησυχία από τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, καθώς ο Λουτσέσκου συνεχίζει να έχει ενεργό ρόλο στις συσκέψεις που γίνονται και στις αποφάσεις που παίρνονται για τις μεταγραφές.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ