ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Σβιντέρσκι απέναντι στην ΑΕΛ

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι στον αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Ο Κάρολ Σβιντέρσκι στον αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι έχει προσβληθεί από ίωση και δεν βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ που ανακοίνωσε ο Πάμπλο Γκαρσία για το αυριανό πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Εκτός κι ο Νίκα Νινούα.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ την Τετάρτη (20/01, 17:15) στην Τούμπα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για το Kύπελλο Ελλάδας χωρίς τον Κάρολ Σβιντέρσκι.

Ο Πολωνός επιθετικός, για τον οποίο ο Δικέφαλος διαπραγματεύεται με την Μπολόνια, έχει προσβληθεί από ίωση και έμεινε εκτός της αποστολής που ανακοίνωσε ο Πάμπλο Γκαρσία. Ίωση έχει και ο Νίκα Νινούα που και αυτός δεν υπολογίζεται.

Εκτός πλάνων του Ουρουγουανού τεχνικού παραμένουν σταθερά οι Εσίτι και Τσόλακ. Μάλιστα το γεγονός ότι ο Κροάτης έμεινε εκτός αποστολής ακόμη και με τον Σβιντέρσκι απόντα, είναι ενδεικτικό μάλλον και το τι θα συμβεί στον ΠΑΟΚ αν τελικά παραχωρηθεί ο Πολωνός στην Μπολόνια. Ο Τσόλακ έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Γκαρσία και αυτό λογικά δεν γίνεται να αλλάξει ότι και αν συμβεί με τον Σβιντέρσκι.

Την αποστολή του Δικεφάλου για το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με τη Λάρισα αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Βρακάς, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Κρμέντσικ, Κούτσιας.

TAGS ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ