ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς πέντε βασικούς κόντρα στον Ιωνικό

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι της Super League κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι της Super League κόντρα στον ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Προσγείωση στην ελληνική πραγματικότητα για τον ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό στην Τούμπα καθώς ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους Άκπομ, Μουργκ, Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Αουγκούστο και τον τιμωρημένο Κούρτιτς. Κρούσμα κορονοϊού στον "δικέφαλο".

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αφήσει πίσω του τη νίκη-πρόκριση επί της Μίντιλαντ στους 16 του Conference League και την κλήρωση με τη Γάνδη και να επανέλθει στην ελληνική πραγματικότητα. Η μετάβαση αυτή δεν είναι και τόσο εύκολη και αν ο ΠΑΟΚ επηρεαστεί θα φανεί στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τσούμπα Άκπομ που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο, όπως και στον Τόμας Μουργκ που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τη μέση του.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Γιασμίν Κούρτιτς που εκτίει ποινή για κίτρινες κάρτες αλλά και οι Άντριγια Ζίβκοβιτς, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Άνχελ Κρέσπο για να πάρουν ανάσες.

Την αποστολή του Δικεφάλου αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Τέιλορ, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Μίτριτσα, Τσόλακ και Κούτσιας.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε πως στα προκαθορισμένα τεστ κορονοϊού πριν την αυριανή αναμέτρηση βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα με αποτέλεσμα να ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες.

Δείτε την αποστολή του ΠΑΟΚ εδώ:

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ