ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κούρτιτς, Κρέσπο αλλά με Σίντκλεϊ κόντρα στην Κοπεγχάγη

Ο Σίντκλεϊ σκοράρει στο ματς του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ | 22 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Σίντκλεϊ σκοράρει στο ματς του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ | 22 Σεπτεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Οι Κούρτιτς και Κρέσπο δεν θα ταξιδέψουν ούτε στη Δανία για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ την Πέμπτη (21/10) στην Κοπεγχάγη σε αντίθεση με τον Σίντκλεϊ.

Με τον Σίντκλεϊ αλλά χωρίς τους Κούρτιτς, Κρέσπο θα ταξιδέψει στη Δανία ο ΠΑΟΚ για το ματς της Πέμπτης (21/10, 19:45 COSMOTE TV, LIVE στο SPORT24) με την Κοπεγχάγη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Ελλάδα με μια προπόνηση την Τρίτη και εν συνεχεία ο Λουτσέσκου έκανε γνωστή την αποστολή.

Να θυμίσουμε ότι πλην τους προαναφερθέντες εκτός βρίσκονται και οι Ίνγκασον (εκτός λίστας), Ολιβεϊρα (τραυματίας) και Τσιγγάρας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Οι Δανοί βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου του Europa Conference League και δεδομένου ότι κοινός στόχος των δύο ομάδων είναι η απευθείας πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, το παιχνίδι στο Πάρκεν αποκτά ξεχωριστή σημασία.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του έχουν χρόνο μέχρι τη σέντρα στη Κοπεγχάγη για να παρουσιαστούν έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά σε μια σειρά αγώνων που απαιτεί διαχείριση δυνάμεων και συναισθημάτων.

Την Τρίτη (19.10) ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας σ’ ένα πρόγραμμα επικεντρωμένο στην τακτική την οποία θ’ ακολουθήσει η ομάδα στη Δανία προκειμένου να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συνέχισε ειδικό ατομικό πρόγραμμα αυξημένης έντασης και δεν θα είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού. Οι ποδοσφαιριστές που το απόγευμα της Τρίτης (19.10) θα ταξιδέψουν για την Κοπεγχάγη είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Εσίτι, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέτρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Την Τετάρτη (20.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 19:00 (ώρα Δανίας) στο Πάρκεν Στάντιον, ενώ νωρίτερα στις 18:20 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου".

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ