ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Ίνγκασον και Κουλιεράκη η προπόνηση

ΠΑΟΚ: Χωρίς Ίνγκασον και Κουλιεράκη η προπόνηση
INTIME

Οι δυο κεντρικοί αμυντικοί του ΠΑΟΚ έκαναν και την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση που έγινε – λόγω αέρα- στην Τούμπα.

Για μια ακόμη φορά η προπόνηση του ΠΑΟΚ "μετακόμισε" από την Νέα Μεσημβρία στην Τούμπα λόγω καιρικών συνθηκών.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί και το πρωί της Τετάρτης (29/03) στο γήπεδο του συνεχίζοντας εκεί την προετοιμασία του για το κυριακάτικο (02/04, 19:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου αξιολογεί καθημερινά την κατάσταση του Ίνγκι Ίνγκασον και του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη που και σήμερα ακολούθησαν δικό τους πρόγραμμα.

Ατομικό πρόγραμμα κάνει και ο Ιβάν Νάσμπεργκ -ο τρίτος στόπερ που είναι στα…πιτς- αλλά και ο Λευτέρης Λύρατζης που συμπληρώνει το ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου.

"Ο δυνατός αέρας έστειλε το αγωνιστικό τμήμα στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo. Ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι με ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο φινάλε διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων.

Οι Ίνγκι Ίνγκασον , Κωνσταντίνος Κουλιεράκης , Ίβαν Νάσμπεργκ και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Την Τετάρτη (29.03) ο ΠΑΟΚ και πάλι θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας", αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ