ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς φιλάθλους στην Τρίπολη

Στιγμιότυπο από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Στιγμιότυπο από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης PHOTO CREDITS: INTIME

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους φίλους του που σκοπεύουν να κάνουν το ταξίδι στην Αρκαδία ότι θα υπάρχουν ακόμη και έλεγχοι της αστυνομίας στα διόδια για την τήρηση της απαγόρευσης των μετακινήσεων.

Ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει δυο εκτός έδρας παιχνίδια στη σειρά για το πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζει αύριο (19/09, NOVASPORTS Prime και Live SPORT24) τον Αστέρα στην Τρίπολη και την Τετάρτη (22/09) στην εμβόλιμη 3η αγωνιστική τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Και στους δυο αυτούς αγώνες δεν επιτρέπεται να βρίσκονται στο γήπεδο οι οπαδοί του καθώς οι γηπεδούχοι ανακοίνωσαν ότι θα επιτρέπουν την παρουσία στο γήπεδο μόνο των κατόχων εισιτήριων διαρκείας.

Μάλιστα για το αυριανό παιχνίδι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους του Δικεφάλου ότι θα υπάρχουν ακόμη και έλεγχοι στα διόδια από την αστυνομία για να αποτραπεί η πρόσβαση στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως σύμφωνα με τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη σύσκεψη ασφαλείας για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ, απαγορεύεται η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων.

Η θύρα φιλοξενουμένων θα παραμείνει κλειστή, η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο στους κατόχους διάρκειας του Αστέρα Τρίπολης, ενώ για την αποφυγή μετακινήσεων θα πραγματοποιείται έλεγχος της αστυνομίας στα διόδια", αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ