ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα πλάνα για τη νίκη στην Τρίπολη

Ζίβκοβιτς και Ουάρντα πανηγυρίζουν γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο για την Super League Interwetten.
Ζίβκοβιτς και Ουάρντα πανηγυρίζουν γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο EUROKINISSI SPORTS

Η ετοιμότητα του Χρήστου Τζόλη και του Άντριγια Ζίβκοβιτς καθορίζει τις επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα (27/3, 19:30, Novasports 2HD και LIVE από το Sport24.gr).

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στη συνήθως αφιλόξενη για αυτόν Τρίπολη τον Αστέρα (27/3, 19:30, Novasports 2HD και LIVE από το Sport24.gr) και θέλει να προσθέσει άλλους τρεις πόντους στην βαθμολογική συγκομιδή του προκειμένου να εδραιωθεί στη δεύτερη θέση του πίνακα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Ίνγκασον και Σβαμπ αλλά και τους Κρέσπο και Μιχάι που παραμένουν στα πιτς.

Ο Ουρουγουανός πήρε στην αποστολή τους Χρήστο Τζόλη και Άντριγια Ζίβκοβιτς και από την ετοιμότητα τους θα κριθεί και το σχήμα που θα παρατάξει στο Θ. Κολοκοτρώνης.

Στην άμυνα η επιστροφή του Βιεϊρίνια μοιάζει να ξεκαθαρίζει τα δεδομένα. Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς θα είναι στην εστία ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αριστερά και ο Ροντρίγκο στο δεξί άκρο με τους δύο διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς Βαρέλα και Μιχαηλίδη στα στόπερ.

Στη μεσαία γραμμή ο Τσιγγάρας που συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις θα έχει παρτενέρ του τον Ελ Καντουρί που θα κληθεί να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Σβαμπ.

Για τις θέσεις της επίθεσης λογικά και εφόσον είναι στο 100% της ετοιμότητας τους Τζόλης και Άντριγια Ζίβκοβιτς θα ξεκινήσουν κανονικά με το Ουάρντα σε ελεύθερο ρόλο και τον Κρμέντσικ στην κορυφή.

Σε διαφορετική περίπτωση θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ο Σίντζι Καγκάβα στο 10 στέλνοντας στα άκρα τον Ουάρντα αλλά και ο Λάμπρου ως ένας από τους δύο εξτρέμ.

Όπως και αν έχει ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει συνέχεια στα επιτυχημένα αποτελέσματα και να πιστοποιήσει απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο όπως ο Αστέρας Τρίπολης την βελτίωση που δείχνει στην ανασταλτική του λειτουργία.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ