ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ασπίδα στους παίκτες το "εγώ φταίω" του Γκαρσία

O Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με την Αϊντχόφεν για το Europa League
O Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με την Αϊντχόφεν για το Europa League EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ήττα του ΠΑΟΚ από την Αϊντχόφεν άνοιξε μια ασπίδα προστασία στους παίκτες του και κερδίζει ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη τους .

H πρώτη ήττα του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ είναι πλέον γεγονός, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τα λάθη που έγιναν στην άμυνα της ομάδας του, καλύπτοντας τους ποδοσφαιριστές του.

Το "εγώ φταίω" είναι ενδεικτικό του τρόπου που θέλει ο Γκαρσία να διαχειρίζεται και τα άσχημα αποτελέσματα, βγαίνοντας μπροστά ως ασπίδα στους ποδοσφαιριστές του. "Εγώ πρέπει να δουλέψω. Όλη η ομάδα έπαιξε καλά μέχρι το τέλος. Κάναμε λάθη αμυντικά και για αυτό φταίω εγώ".

Μια τακτική που από τη μια χτίζει σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον ίδιο και τους παίκτες του που είναι σημαντική για να δημιουργηθούν ισχυρά αποδυτήρια και από την άλλη "προφυλάσσει" τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ από την έντονη κριτική που μπορεί, όπως έχει συμβεί αρκετές φορές κυρίως στην περασμένη σεζόν, να ξεπερνά και τα όρια.

ΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ

Η ανάληψη της ευθύνης για την ήττα από την Αιντχόφεν από τον Ουρουγουανό τεχνικό ήταν πραγματική. Ο Πάμπλο Γκαρσία θεωρεί πως δεν "διάβασε" όσο καλά θα έπρεπε τους Ολλανδούς και ότι υπήρξαν λάθη στην αντιμετώπιση τους στο σχεδιασμό πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και στη διάρκεια του με τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν από το πρώτο ημίχρονο μετά τα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχε η ομάδα του.

Για αυτό και βγήκε μπροστά δηλώνοντας "εγώ φταίω". Μια δήλωση που δικαιολογείται απόλυτα αν κρίνει κανείς από το μικρό διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο της πρώτης ομάδας. Κάτι που δεν θα ήταν τόσο εύκολο ναΠ δικαιολογηθεί αν παραδείγματος χάρη λεγόταν από τον Αμπέλ Φερέιρα, που είχε ενάμιση χρόνο στον ΠΑΟΚ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ

Ο Γκαρσία άλλωστε έχει δείξει στις τέσσερις συνεχόμενες νίκες που πέτυχε η ομάδα του -παίζοντας σε κομμάτια του παιχνιδιού και καλό ποδόσφαιρο, έχοντας όμως και μεγάλα κενά διαστήματα- ότι δεν φοβάται να παραδεχθεί τα λάθη του και να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Αυτό έκανε και μετά τον αγώνα με την Αϊντχόφεν και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ